Zuivelproducten zonder conserveermiddelen*

Je kindje groeit volop en je geeft hem zijn eerste hapjes, maar je weet nog niet goed voor welke tussendoortjes je best kiest? Dan zijn melkdessertjes perfect om kleine hongertjes te stillen. Boordevol smaak en bijzonder praktisch, zijn ze het ideale, zoete tussendoortje.


Zuivelproducten zonder conserveermiddelen*

Voor klein en groot!

Wist je dat er zuivelproducten bestaan, speciaal voor kindjes vanaf 6 maanden tot 3 jaar? Melkdessertjes met fruitsmaak zijn een goed alternatief voor het traditionele compotje of koekje. Met alle voordelen van melkproducten, nieuwe smaken om te ontdekken en een glijdende textuur voor beginnende etertjes.

De zuiveldessertjes komen in verschillende formaten: kleine of grotere potjes of knijpzakjes die kindjes vanaf 6 maanden makkelijk zelfstandig laten eten. Mocht dat nog niet zo goed lukken, dan kan je de inhoud ook altijd eerst in een lepeltje knijpen.

Stop dit handige formaat in je luiertas tijdens uitjes naar het park of in je koffer wanneer je op vakantie gaat.

Probeer ze en je zal ze willen blijven kopen

Je wil je kindjes graag evenwichtige en gezonde maaltijden voorschotelen. Misschien bestudeer je wel aandachtig de etiketten van voedingsmiddelen op kleur- en bewaarstoffen? Denk dan ook eens aan de Yogolino-dessertjes van Nestlé wanneer je je volgende boodschappenlijstje maakt!

Ze zijn gegarandeerd vrij van conserveermiddelen*, kleurstoffen* en kunstmatige* smaakstoffen. Bereid volgens een unieke methode waarbij ze op optimale temperatuur verwarmd worden en vervolgens hermetisch verpakt worden, waardoor toevoeging van conserveermiddelen overbodig is. Zo kunnen ze langdurig op kamertemperatuur bewaard worden en hoef je ze niet in de koelkast te zetten.

Net als de UHT-melkkartons vind je ze gewoon in de babyafdeling van je supermarkt; dus niet in het versvak.

Het gamma Yogolino-zuivelproducten is speciaal aangepast aan de specifieke voedingsbehoeften van je kleintje: calcium en magnesium voor sterke botte en zink om je kindje goed te laten groeien.

De Yogolino-melkdessertjes van Nestlé kunnen gewoon op kamertemperatuur bewaard worden. Onze favoriet zijn de knijpzakjes die je in je luiertas makkelijk overal mee naar toeneemt. Wedden dat je ze na de eerste keer opnieuw koopt?

Ontdek het volledige gamma Yogolino melkdessertjes op: https://www.nestlebaby.be/nl/merken/melkdessertjes

*Conform wetgeving

Belangrijke opmerking: borstvoeding is de beste manier om een baby te voeden, omdat moedermelk perfect uitgebalanceerde voeding voor je baby is. Verder beschermt moedermelk je baby tegen ziektes en heeft moedermelk vele andere voordelen voor zowel baby als moeder. We raden je aan advies in te winnen bij je huisarts of consultatiebureau wanneer je beslissingen neemt omtrent de juiste voeding voor je baby.

Moeders moeten verder ook worden geadviseerd over de voorbereiding op en het onderhoud van borstvoeding. Als je kiest voor borstvoeding is het belangrijk om gezond en uitgebalanceerd te eten.