De NoseFrida® baby neusreiniger

Een van de meest voorkomende klachten bij baby’s is een verstopte neus legt Herman Bosch van NoseFrida uit. In eerste instantie is een verstopte neus natuurlijk vervelend voor de baby zelf. “Een baby ademt de eerste levensmaanden alleen door zijn neus. Als zijn neus dan verstopt raakt, gaat hij niet vanzelf door zijn mond ademen. Hierdoor hebben baby’s vaak een beetje moeite met ademhalen. Bijkomend probleem is dat baby’s en kleine kinderen hun neus nog niet zelf kunnen snuiten. De verstopte neus verstoort daarom de slaap, voedselinname en het algemeen welzijn van de baby, maar ook vaak van het hele gezin.”


De NoseFrida® baby neusreiniger

Gelukkig is er de prijswinnende NoseFrida neusreiniger die u helpt om het slijm uit uw baby’s neus te verwijderen, snel, effectief en 100% veilig. Het ontwerp van het uiteinde van de zuigbuis voorkomt contact met het gevoelige slijmvlies van de neus, ook wanneer het kind een plotselinge beweging maakt.

De NoseFrida is ontwikkeld door een Zweedse KNO arts. De NoseFrida is al in 1996 ontwikkeld door een KNO arts van een kinderziekenhuis in Zweden met het volledige comfort en veiligheid voor de baby in het achterhoofd aldus Bosch. Het voldoet natuurlijk aan alle hedendaagse eisen voor veiligheid en hygiëne zowel voor het kind als de gebruiker. De NoseFrida wordt daarom ook aanbevolen door kinderartsen.

Hygiënisch ontwerp. Elke reiniger wordt standaard geleverd met 4 vocht absorberende hygiëne-filters die het gebruik 100% hygiënisch maken. Deze filters moeten na gebruik worden vervangen. NoseFrida is verpakt in een speciaal ontworpen behuizing zodat de hygiëne-filters ook buiten het bereik van kinderen worden gehouden. Vervangingsfilters zijn los verkrijgbaar.

Lees alles over de NoseFrida en bekijk een demo film op: http://www.neusvrij.be