Maken en geven van de fles

 • Hoe maak je flesvoeding voor je baby?

  Hoe maak je flesvoeding voor je baby?

  Maar hoe maak je flesvoeding voor je baby? En hoe vermijd je lucht in je papfles? Zelfs als ze jou in het ziekenhuis uitgelegd hebben hoe jij flesvoeding maakt voor je baby, weet je niet meer precies hoe het allemaal moest. Wij zetten het daarom even voor je op een rijtje; zo maak je flesvoeding voor je baby.

 • Het juiste babyflesje kiezen

  Het juiste babyflesje kiezen

  Als toekomstige of nieuwe mama vraag je je waarschijnlijk af wat je baby nodig heeft om zich goed te voelen. Voeding speelt een belangrijke rol in het welbevinden van je baby. Wanneer borstvoeding niet mogelijk is, of wanneer je ermee stopt, geef je je baby flesjes. Maar voor welk soort flesje ga je? Je hebt immers keuze uit zoveel verschillende soorten flessen dat je de bomen door het bos niet meer ziet. Enkele tips om het juiste flesje te kiezen!

 • Hoe schakel je over op flesvoeding?

  Hoe schakel je over op flesvoeding?

  Borstvoeding is een van de mooiste wonderen van de natuur. Moedermelk bevat alle voedingsstoffen die je baby nodig heeft om te groeien en zich in te ontwikkelen. We moedigen je aan om je baby moedermelk te geven gedurende ten minste de eerste zes levensmaanden. Maar mocht er een moment komen dat je flesvoeding gaat geven, dan zijn er alternatieven om je kind een goede start te geven.

   

 • Welk soort water voor babyvoeding?

  Welk soort water voor babyvoeding?

  Vraag:  Ik hoor dat niet elk water even goed is voor een baby. Welk water mag ik gebruiken om flesvoeding klaar te maken? ​​​​

  Ben je mama en heb je veel vragen over de voeding van je kindje? De voedingskundigen van Nutricia zijn er voor jou en beantwoorden al je vragen over zijn voeding.

 • Waar kan ik dat flesje opwarmen? Suzy test een zelfverwarmende fles.

  Waar kan ik dat flesje opwarmen? Suzy test een zelfverwarmende fles.

  Een vraag die redactrice Suzy zich nooit meer stelt nu ze de zelfverwarmende fles heeft ontdekt!

 • Is het nodig meel of graanvlokken toe te voegen?
 • Gezond het flesje voorbereiden
 • 10 tips voor het geven van een flesje