De voedingswaarde van Candia Groeimelk Bio


De voedingswaarde van Candia Groeimelk Bio

Candia Groeimelk Bio

Je groeiende kind heeft voedingsstoffen nodig die essentieel zijn voor zijn ontwikkeling. De groeimelk Candia Bio, ontwikkeld door voedingsdeskundigen, bevat al deze voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden: ijzer en vitamine C om het immuunsysteem van je kind te versterken en infecties te weerstaan, omega-3 voor de goede ontwikkeling van de hersenen. Calcium en vitamine D voor een gezonde groei van tanden en botten, zink voor het groeien en tenslotte de eiwitten – alle voedingselementen in de juiste hoeveelheid voor je kind.

De Candia groeimelk komt uit de biologische landbouw, dat wil zeggen uit zorgvuldig geselecteerde bedrijven die gecontroleerd en goedgekeurd worden en die specifieke richtlijnen volgen om als biologisch erkend te worden.

De voordelen van biologische melk.

De biologische groeimelk van Candia is vanzelfsprekend goed voor je kind vanaf het eerste jaar. Het vergemakkelijkt het leven omdat het de essentiële voedingsstoffen bevat die nodig zijn voor zijn harmonieuze groei. Door te kiezen voor de biologische groeimelk van Candia, kies je niet alleen om respectvol om te gaan met het milieu, maar ook respect te hebben voor de gezondheid en de toekomst van je baby.

  • Biologische melk bevat geen kunstmatige toevoegingen en wordt volgens een biologische productiemethode afgenomen.
  • Melkkoeien worden niet behandeld met antibiotica en hormonen en ze worden gevoederd met biologisch gras. Zo bevat de melk die ze produceren geen schadelijke chemicaliën die gewoonlijk in melk aanwezig zijn.
  • Deze melkkoeien worden niet gevoed met voeder behandeld met pesticiden, synthetische chemische meststoffen of genetisch gemodificeerde organismen (GGO's). Het drinken van biologische melk in plaats van gewone melk vermindert de blootstelling aan deze chemicaliën aanzienlijk.
  • Biologische melk heeft ook een lange levensduur; tot een maand langer dan gewone melk. Dit komt omdat organische melk op een andere manier behandeld wordt dan normale gepasteuriseerde melk.
  • Bovendien zitten in biologische melkvetten meer omega-3 antioxidanten en vitamine E die infecties helpen bestrijden.

Ten slotte zijn biologische zuivelproducten onderdeel van een duurzame ontwikkelingsbenadering, en de biologische sector hecht veel belang aan het beschermen van het milieu. Dit zijn allemaal goede redenen om voor biologische groeimelk van Candia te kiezen.

Voor meer informatie : http://www.candia.be/nl