Spelen met baby's

 • spelen, baby

  Kunnen baby's spelen?

  Kunnen baby's spelen? Ook als ze nog geen jaar oud zijn? Ja, hoor! Wij geven je een paar leuke tips om spelletjes met je baby te spelen. 

 • Speelgoed Fisher-Price

  Top 5 Fisher-Price® speelgoed voor onder de kerstboom!

  Kerstmis staat weer voor de deur: ontdek onze selectie speelgoed must-haves van Fisher-Price voor onder de kerstboom. Met deze top 5 van interactief speelgoed maak je kleine en grotere kindjes blij! Leren door te spelen, prikkeling van de zintuigen en de creativiteit: dit leuke speelgoed heeft het allemaal! Maak van de gelegenheid gebruik om tijdens de mooiste dagen van het jaar gezellig samen met je kindje te spelen. Fisher-Price® wenst jou en je gezin fijne feestdagen toe!

 • De Fisher-Price Kruip- en Leervos
 • Dit jaar swingt Pasen met Rockit en Beatbo van Fisher-Price®

  Dit jaar swingt Pasen met Rockit en Beatbo van Fisher-Price®

  Dit jaar zal Pasen swingen dankzij deze twee grappige robots! Wat is er beter dan ontdekken en leren terwijl je plezier maakt en beweegt? Ontdek onze twee interactieve speelkameraadjes die alle zintuigen van je kleintje stimuleren!

 • De top 10 van Fisher-Price speelgoed voor onder de kerstboom!

  De top 10 van Fisher-Price speelgoed voor onder de kerstboom!

  Ontdek onze selectie van Fisher-Price ® must haves voor onder de kerstboom dit jaar, aantrekkelijk en leuk speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 maanden en ouder. Ze stimuleren de zintuigen van de allerkleinsten en bevorderen de creativiteit en de ontwikkeling van de grootsten tijdens het spel. Spelen met je kinderen bevordert hun taalontwikkeling (een onmisbaar sociaal gedrag) en leert hen ervaringen uit te wisselen en samen te werken. Fisher-Price wenst jou en je familie vrolijke kerstdagen!

 • Loop Met Mij Puppy van Fisher-Price – Wat vinden de mama’s ervan?

  Loop Met Mij Puppy van Fisher-Price – Wat vinden de mama’s ervan?

  Het nieuwe loopwagentje van Fisher-Price moedigt je kleintje aan zijn eerste stapjes te zetten. Een paar weken geleden hebben we vier moeders en hun kindjes gevraagd om het loopwagentje, met zijn verschillende functies en drie spelniveaus, te testen. Wat is hun feedback?

 • BeatBo Robot van Fisher-Price®

  BeatBo Robot van Fisher-Price®

  BeatBo, de interactieve robot voor kinderen vanaf 9 maanden

  Ben je op zoek naar een interactief speel- en leervriendje voor je kindje, dan is BeatBo de robot die je nodig hebt. BeatBo is een interactieve, kleurrijke en speelse robot, speciaal ontworpen voor kindjes van 9 tot 36 maanden.

  BeatBo van Fisher-Price is baby’s eerste robot: hij zingt, danst, licht op en reageert op je kindje. De goed doordachte robot is kleurrijk, zacht en slim.

  Al spelend oefent je baby zijn grof motorische vaardigheden en worden zijn zintuigen gestimuleerd terwijl hij danst en plezier heeft. BeatBo is al snel het beste speelvriendje van je kleintje.

  De 3 standen van de robot groeien mee met je baby: dansen en bewegen, leren en meezingen.

 • Fisher-Price Leerpleizer : speelgoed dat meegroeit met jouw kindje.

  Fisher-Price Leerpleizer : speelgoed dat meegroeit met jouw kindje.

  Kinderen groeien en veranderen snel; elk op hun eigen tempo. Dit geldt ook voor de manier waarop ze spelen. Daarom heeft Fisher-Price speelgoed ontwikkeld dat met je kindje meegroeit vanaf 6 maanden tot aan de kleuterschool. Je herkent de producten aan de schattige Puppy of aan Puppy ZusjePuppy is het perfecte vriendje voor je groeiende kindje en helpt hem of haar de wereld om zich heen te begrijpen.

 • De klassiekers onder het Fisher-Price speelgoedgamma

  De klassiekers onder het Fisher-Price speelgoedgamma

  Iedereen kent vast nog deze klassiekers onder het Fisher-Pice speelgoedgamma. Ontdek of herontdek drie speeltjes waar je kindjes vast veel plezier mee beleven. Vintage jasje of moderne look, deze klassiekers blijven even aantrekkelijk en onderhoudend.

 • Top 5 Fisher-Price®-speelgoed voor Kerstmis

  Top 5 Fisher-Price®-speelgoed voor Kerstmis

  Ontdek of herontdek het must-have speelgoed van Fisher-Price®. Dit is onze Top 5 van Fisher-Price®-speelgoed voor Kerstmis: betoverend en boeiend speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 maanden en ouder. Speelgoed dat de zintuigen en de ontwikkeling van je kindje al spelende stimuleert.

 • Alleen spelen

  Alleen spelen

  Kleintjes houden van spelen, ook in hun eentje.Tijdens deze zeldzame momenten dat zij mama niet nodig hebben, kunnen ze hun persoonlijkheid opbouwen. Het is dan ook belangrijk dat je je niet teveel bemoeit. Hier volgen enkele tips om je eenzame avonturier zich goed te laten amuseren.

 • Welk speelgoed is geschikt voor mijn kindje?

  Welk speelgoed is geschikt voor mijn kindje?

  =http://www.baby.be/nl/pages/20130410-fisherprice-apprendre/

 • Waar kan je je baby van 18 maanden blij mee maken?
 • Dit is het beste speelgoed van het jaar!

  Dit is het beste speelgoed van het jaar!

  Nu Sinterklaas en Kerst in aantocht zijn, wil je zeker wel weten wat het beste speelgoed voor je baby, peuter of kleuter van het jaar is!

 • Speelgoed voor tweejarigen
 • Spelen is leren
 • Lichamelijk contact