BeatBo Robot van Fisher-Price®

BeatBo, de interactieve robot voor kinderen vanaf 9 maanden

Ben je op zoek naar een interactief speel- en leervriendje voor je kindje, dan is BeatBo de robot die je nodig hebt. BeatBo is een interactieve, kleurrijke en speelse robot, speciaal ontworpen voor kindjes van 9 tot 36 maanden.

BeatBo van Fisher-Price is baby’s eerste robot: hij zingt, danst, licht op en reageert op je kindje. De goed doordachte robot is kleurrijk, zacht en slim.

Al spelend oefent je baby zijn grof motorische vaardigheden en worden zijn zintuigen gestimuleerd terwijl hij danst en plezier heeft. BeatBo is al snel het beste speelvriendje van je kleintje.

De 3 standen van de robot groeien mee met je baby: dansen en bewegen, leren en meezingen.


BeatBo Robot van Fisher-Price®


De 3 standen van BeatBo:

  • Dansen & bewegen: In de muziek- en dansstand zingt BeatBo liedjes en danst hij wanneer je baby op zijn buikje of voeten drukt. Op de ritmische en grappige liedjes beweegt hij zijn heupen en hoofdje. BeatBo’s buikje is bedenkt met heldere, veelkleurige lichtjes. Deze speelstand stimuleert je baby’s zintuigen en nodigt hem uit te bewegen.
  • Leer- & spelstand: Door op BeatBo's buikje of een van zijn voeten te drukken, activeert je kindje de verschillende, educatieve activiteiten. BeatBo kent 40 liedjes, geluidjes en zinnetjes en laat je kindje kennis maken met getallen, letters, vormen, kleuren en tegenstellingen.
  • Meezingen: Met BeatBo kan je zelfs je eigen liedje maken. Met behulp van een ingebouwde microfoon kan je een zinnetje voor je baby opnemen en BeatBo brengt je boodschap dan helemaal tot leven. Pret gegarandeerd!

BeatBo, meer dan alleen een robot

Met de BeatBo Robot van Fisher-Price leert je kindje al spelend. De geluids- en lichteffecten stimuleren zijn zintuigen. Al die liedjes, zinnetjes, lichtjes en heldere kleuren: daar moet je kindje wel op reageren.

BeatBo houdt van zingen, bewegen en dansen en bevordert je baby's grof motorische en fijn motorische vaardigheden.

BeatBo groeit mee met je kind – ook van de leerstand van dit vriendje heeft hij nog jaren plezier.

BeatBo laat je kindje verder ook kennismaken met oorzaak en gevolg, want hij zal merken dat elk van zijn handelingen een gevolg heeft: elke knop die hij indrukt, laat ofwel een liedje horen, of een lampje oplichten of de robot gaat ervan bewegen.

BeatBo van Fisher-Price is een leuke, speelse robot die het leervermogen van je kindje op allerlei manieren stimuleert. Onder zijn grappige, speelse uiterlijk is hij een echt educatief stuk speelgoed, waar je kindje veel plezier mee zal hebben.

Voor meer informatie, klik hier