Top 5 Fisher-Price®-speelgoed voor Kerstmis

Ontdek of herontdek het must-have speelgoed van Fisher-Price®. Dit is onze Top 5 van Fisher-Price®-speelgoed voor Kerstmis: betoverend en boeiend speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 maanden en ouder. Speelgoed dat de zintuigen en de ontwikkeling van je kindje al spelende stimuleert.


Top 5 Fisher-Price®-speelgoed voor Kerstmis

1. Het Vlinderdromen-gamma voor baby's (0 maanden en 1+)

Dit gamma in zachte pasteltinten geeft je baby een comfortabel, veilig gevoel om lekker te kunnen slapen.

  • De Fisher-Price® Vlinderdromen Mobiel met 3 zachte pastelbeertjes heeft 3 rustgevende geluidsmodules met tot wel 30 minuten zachte melodietjes, natuurgeluiden en het geruis van de zee, die een rustgevende en slaapverwekkende uitwerking op je baby hebben. Je kan de 30 minuten makkelijk met een afstandsbediening verlengen zonder je baby te storen. Deze 3-in-1 Projectormobiel kan eenvoudig worden omgetoverd tot projector-nachtlamp of als een mobiel voor aan het wandelwagentje.

 

  • Het Fisher-Price® Vlinderdromen 2-in-1 Sluimerkastje met zijn knuffelbeertje zorgen voor een rustgevende sfeer in de kinderkamer. De verschillende kalmerende opties, zoals een betoverende sterrenprojectie, een nachtlampje dat van kleur verandert en veel rustgevende muziekjes en geluidjes helpen je kleintje om heerlijk weg te dromen. De sterrenprojectie en rustgevende muziek en geluidjes ontspannen je baby en stimuleren de ontwikkeling van zijn visuele en auditieve zintuigen.

2.  Het BeatBo-gamma (vanaf 6 maanden)

  • BeatBo is de eerste interactieve robot van Fisher-Price® voor kinderen vanaf 6 maanden. De 3 standen van de robot groeien mee met je baby: dansen en bewegen, leren en meezingen. In de muziek- en dansstand zingt BeatBo liedjes en danst hij wanneer je baby op zijn buikje of voeten drukt. In de leer- & spelstand kent BeatBo 40 liedjes, geluidjes en zinnetjes en laat hij je kindje kennis maken met getallen, letters, vormen en kleuren. Met BeatBo kan je zelfs je eigen liedje maken. Met behulp van een ingebouwde microfoon kan je een zinnetje voor je baby opnemen en BeatBo brengt je boodschap dan helemaal tot leven.

 

  • De Vrolijke Beats Junior van Fisher-Price heeft een wiebelend hoofdje dat beweegt als je op zijn buik duwt. Vrolijke lichtjes, speelse melodietjes en grappige dansbewegingen stimuleren de fijnmotorische vaardigheden en denkvaardigheden van je kleintje en laat hem met plezier bewegen en swingen.

 3. Het Monster-gamma (vanaf 9 maanden)     

  • Het Fisher-Price® Pop ‘n Chase Monster stimuleert niet enkel de zintuigen van je baby, maar ook zijn grove motoriek. Plus je baby leert meer over oorzaak en gevolg. Het Pop ‘n Chase Monster heeft twee spelstanden die je instelt met de knop aan de zijkant.

- De zitstand: je baby kan de kleurrijke ballen in het hoofd van het monster stoppen, de hendel overhalen en dan kijken en wachten tot het monster de ballen terug uitspuwt. Hij zal ze graag terug verzamelen en opnieuw in het monster steken.
- Vang me als je kan! Kan je al kruipen, dan kan hij achter het monster aangaan terwijl het ballen spuwt en vrolijk liedjes zingt en geluidjes maakt.

  • Het Fisher-Price® Snackmonster Doolhof. Dit grappige monster heeft honger en baby voert het monster de lekkerste hapjes via de twee gleufjes. Als baby de kleurrijke schijfjes pakt en in de gleufjes stopt, vult hij niet alleen het buikje van dit hongerige vriendje, maar oefent hij ook zijn fijnmotorische vaardigheden een oog-handcoördinatie! Je kindje wordt beloond met grappige hapgeluidjes en oplichtende ogen. Als je baby eenmaal doorheeft hoe hij het monster eten kan geven, wil hij het monster steeds sneller voeren en krijgt hij steeds meer zelfvertrouwen.

4. De Loop Met Mij Zebra (vanaf 9 maanden)

Met de Loop Met Mij Zebra kan je baby zowel zittend als staand spelen. De zebra heeft eindeloos veel activiteiten die de fijnmotorische vaardigheden bevorderen. In het elektronisch boek aan de voorkant ontdekt je kleintje de cijfers en letters. Wanneer hij de pagina’s omslaat, wordt hij beloond met lichtjes en muziekjes. Leert je kindje lopen, dan zijn de makkelijk vast te houden handgreep en de stevige basis ideaal bij die eerste wiebelige stapjes. Een heleboel leuke zinnetjes, muziekjes en liedjes stimuleren je kleintje om te stappen.
 
5. Het Little People-gamma (vanaf 12 maanden)

  • De Little People Dierenreddingspost is een interactieve speelset die de verbeelding en zintuigen van je kind stimuleert. Via de geluidseffecten komt je kindje meer te weten over dieren en hun behoeften. Als je kindje ontdekt dat je op het ontdekkingsknopje kan drukken om de brandweerauto met leuke geluiden op te roepen, leert het dat je zelf leuke dingen kan laten gebeuren - een mooie kennismaking met oorzaak en gevolg. En door te doen alsof je kindje de dieren redt en verzorgt, leert je kindje hoe het voelt om voor een ander te zorgen.
  • De Little People voertuigen stimuleren de nieuwsgierigheid, verbeeldingskracht en verwondering van kinderen!

- De iconische Little People Schoolbus heeft een ontdekkingsknopje om de deur van de schoolbus open te doen, het stopbord open te klappen en lichtjes, geluidjes en liedjes te activeren! Met de buschauffeur en passagier kan je kindje zich inbeelden hoe het is om in een echte schoolbus rijden.
Het Little People-vliegtuig heeft een ontdekkingsknopje waarmee je kindje je geluidjes en liedjes kan ontdekken. Als de piloot in het vliegtuig zit, gaan er lichtjes aan en zijn er nog meer geluidseffecten. Met passagier Mia en wat extra bagage kan je kleintje zelf verhaaltjes gaan bedenken.
De Little People trein met zijn realistische treingeluiden, grappige liedjes en leuke lichtjes nodigt je kindje uit om met passagier Koby en de conducteur Kathy allerlei avonturen aan boord van de trein te beleven! Spelenderwijs maakt je kindje kennis met goede manieren zoals alsjeblieft en dankjewel en leert het dat je je aan de regels moet houden en dat je beleefd moet zijn tegen anderen.