Fisher-Price Leerpleizer : speelgoed dat meegroeit met jouw kindje.

Kinderen groeien en veranderen snel; elk op hun eigen tempo. Dit geldt ook voor de manier waarop ze spelen. Daarom heeft Fisher-Price speelgoed ontwikkeld dat met je kindje meegroeit vanaf 6 maanden tot aan de kleuterschool. Je herkent de producten aan de schattige Puppy of aan Puppy ZusjePuppy is het perfecte vriendje voor je groeiende kindje en helpt hem of haar de wereld om zich heen te begrijpen.


Fisher-Price Leerpleizer : speelgoed dat meegroeit met jouw kindje.

Fisher-Price Meegroeitechnologie

De Meegroeitechnologie is na veel research en testen in het Fisher-Price Play Lab ontwikkeld door Deborah Weber Ph.D. Director of Early Childhood Development Research bij Fisher-Price. De technologie verandert de leerzame content naarmate je kind groeit. Je kiest zelf het niveau dat het beste bij je kindje past. Elk niveau bevat veel verschillende geluidjes, liedjes, melodietjes en zinnetjes die op dat moment het best aansluiten bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van je kind. Door eenvoudig een knop te bewegen, ontdek je de verschillende speelmogelijkheden.

  • Niveau 1: ontdekken. Vanaf 6 maanden begint je kind de wereld om zich heen te verkennen en alles aan te raken. Baby’s ontdekken dat zij dingen kunnen laten gebeuren! Dit niveau bevat veel verschillende activiteiten die baby's nieuwsgierigheid stimuleren en zijn ontdekkingen belonen met leuke zinnetjes en speelse liedjes.
  • Niveau 2: stimuleren. Begint je kindje op 12 maanden al woordjes te herhalen en je aanwijzingen op te volgen, dan kan je de stap naar het tweede niveau nemen. Eenvoudige aanwijzingen en vragen moedigen kleintjes aan bekende voorwerpen en meer uit niveau 1 te zoeken. Kinderen worden beloond met leuke liedjes als ze het goed gedaan hebben!
  • Niveau 3: fantasie! Je peuter groeit, wordt steeds zelfstandiger en begint je na te apen. Dan bevat het derde niveau leuke, fantasievolle liedjes, geluidjes en zinnen die het eerste rollenspel stimuleren. Je kleintje doet alsof hij al groot is!

Na 18 maanden blijft je kindje groeien en ontwikkelen en biedt het Meegroeispeelgoed van Fisher-Price nog meer Leerplezier aangepast aan zijn leeftijd en dat in telkens drie spelfases: leren, ontdekken en bedenken. Door zijn interesses, reacties en de manier van gebruik van het speelgoed te observeren, weet je wanneer je kind klaar is om van spelmodus te veranderen. Maar niets houd je tegen terug te gaan naar dat ene favoriete liedje van het vorige niveau.

Puppy en Zusje, baby's favoriete puppy's.

Met een nieuwe look en de Meegroeitechnologie evolueren Puppy en Zusje met kindjes van 6 tot 36 maanden mee. Puppy en Zusje zijn zacht en knuffelig en hebben elk 5 knoppen en een lichtgevend hartje dat reageert op baby’s aanraking. Met meer dan 75 liedjes, geluidjes, melodietjes en zinnetjes kan baby kennismaken met lichaamsonderdelen, vormen, cijfers, letters en nog veel meer!


Omdat iedere baby zich in zijn eigen tempo ontwikkelt, geeft Puppy je de kans om het niveau te kiezen dat het best bij je kind past. Niveau 1: onderzoeken. Als je kind op de handen, voeten, het hartje, de neus of het oor van Puppy drukt, hoort het de eerste woordjes, kleuren, het ABC, lichaamsdelen en meer! Niveau 2: stimuleren. Kleintjes worden op dit niveau aangemoedigd mee te tellen, kleuren te zoeken en lichaamsdelen aan te wijzen. Ze worden beloond als ze het goed doen! Niveau 3: fantasie. Puppy is klaar om net te doen alsof met leuke meezingliedjes en zinnetjes die peuters stimuleren tot creatief speelplezier en tegelijkertijd hun woordenschat uitbreidt!

De nieuwe Puppy Smartphone om net zoals mama en papa te telefoneren!

Wanneer ze 12 maanden oud zijn, beginnen kinderen mama en papa te imiteren. Met interactieve apps, telefoongeluidjes, emoticons en lichtjes, lijkt dit gloednieuwe speeltje wel een echte smartphone. Maar de Puppy Smartphone is meer dan alleen een leuk speeltje; je kindje ontdekt verder ook de dagen van de week, beleefde zinnetjes, cijfers en leert meer over gevoelens.

Je kindje kan doorheen de drie verschillende niveaus naar liedjes uit zijn afspeellijst luisteren, zijn communicatievaardigheden ontwikkelen en zijn verbeelding de vrije loop laten door echte telefoongesprekken na te spelen.

De eerste stapjes zetten met de Loop Met Mij Puppy!

Puppy is het perfecte vriendje voor uw groeiende kindje en zorgt voor een heleboel speelplezier met grappige activiteiten voor zittend spelen en een heleboel zinnetjes die baby aanmoedigen de eerste stapjes te zetten. Waar ontwikkeling en spel samenkomen.

  • Begrijpend leren: grappige liedjes en zinnetjes leren baby over het alfabet, kleuren cijfers, Nederlandse en Engelse woordjes en meer! Spelenderwijs ontwikkelt je kindje zo zijn woordenschat en kennis.
  • Grofmotorische vaardigheden: staand achter het loopwagentje kan je kindje zijn eerste stapjes zetten en zijn motoriek en balans oefenen.
  • Nieuwsgierigheid en verwondering: als kleintjes op de knopjes drukken of de wandelwagen voortduwen om de liedjes en zinnetjes te activeren, ontdekken ze dat ze leuke dingen kunnen laten gebeuren. Dat is oorzaak en gevolg, baby!

Alle producten zijn beschikbaar bij de meeste speelgoedspeciaalzaken.

Op Facebook kan je ons volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!