De top 10 van Fisher-Price speelgoed voor onder de kerstboom!

Ontdek onze selectie van Fisher-Price ® must haves voor onder de kerstboom dit jaar, aantrekkelijk en leuk speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 maanden en ouder. Ze stimuleren de zintuigen van de allerkleinsten en bevorderen de creativiteit en de ontwikkeling van de grootsten tijdens het spel. Spelen met je kinderen bevordert hun taalontwikkeling (een onmisbaar sociaal gedrag) en leert hen ervaringen uit te wisselen en samen te werken. Fisher-Price wenst jou en je familie vrolijke kerstdagen!


De top 10 van Fisher-Price speelgoed voor onder de kerstboom!

Onze selectie speelgoed voor baby's van 0 tot 3 maanden

1. Fisher-Price Activity Olifant 

Deze grote zachte olifant met tal van vrolijke kleuren en texturen wordt baby’s beste vriend! Hij bestaat uit verschillende materialen die leuk zijn om aan te raken zoals ritsels, ribfluweel, breiwerk en pluche. Een olifant boordevol verrassingen, waaronder een spiegeltje in zijn oor en grappige klingelgeluidjes als baby hem schudt of aait. Onder zijn voetjes hangen zelfs een rammelaar en een vrolijk gekleurde vlinder. Bevestig de olifant aan je luiertas of wandelwagen wanneer je met je baby op stap gaat voor nog meer speelplezier onderweg! In het spiegeltje kan baby zichzelf ontdekken.

De verschillende texturen, felle kleurtjes en opvallende patronen van deze schattige olifant stimuleren bovendien zijn zintuigen. Als baby de activity-speeltjes vastpakt en ermee speelt, bevordert dit ook zijn fijne motoriek. Een zacht en lief olifantje dat baby gezelschap houdt en hem een gevoel van veiligheid geeft. Ontwikkeling en speelplezier gegarandeerd met deze olifant vol verrassingen.

2. Fisher-PriceTrappel & Speel Piano

Begint je baby te trappelen? Vanaf nu wordt al dat getrappel beloond met de muziekjes en ‘dansende’ lichtjes van dit kleurrijke pianotapijt. Deze piano maak je eenvoudig aan de wieg vast. En als baby wat groter is, kan hij ermee op de grond spelen! Baby kan luisteren naar een constante stroom van liedjes en geluidjes of zelf een liedje maken door tegen de toetsen te trappelen of ze in te drukken.

Prikkel de nieuwsgierigheid en zin voor ontdekking van je baby met dit pianotapijt. Wanneer baby's ontdekken hoe ze muziek kunnen maken en lichtjes kunnen laten 'dansen', leren ze dat ze leuke dingen kunnen laten gebeuren: een fantastische kennismaking met oorzaak en gevolg! De coole liedjes en geluidjes van de piano en zijn zachte structuur moedigen baby aan om tegen het muzikale speelgoed te trappelen en te tikken. Dit bevordert zijn grove motoriek. De lieve figuurtjes van deze piano - Puppy, Zusje en Aap - houden je kleine spruit gezelschap.

 

Onze selectie speelgoed voor baby's van 3 tot 6 maanden

3. Fisher-Price Vlinderdromen Speelgym met Muziek 

​Deze speelgym met muziek voor baby's is geschikt om liggend, op de buik of zittend mee te spelen. De zachte, comfortabele speelmat met schattige kleurrijke vlinders heeft een speelboog met vijf hangspeeltjes waar baby tegen kan tikken, mee kan schudden of op kan bijten. Het muzikale wolkje met korte of lange speelduur is afneembaar en neem je dus eenvoudig overal mee naartoe! Allerlei texturen, vrolijke kleuren en geluidjes stimuleren baby's zintuigen. Baby kan liggend tegen de hangende speeltjes boven zijn hoofd slaan. En wanneer hij op z'n buik speelt, traint hij zijn hoofd-, nek- en schouderspieren. Wanneer baby de hangspeeltjes pakt en naar zijn mondje brengt, komt dat ook zijn fijne motoriek, oog-handcoördinatie en behendigheid ten goede.

4. Fisher-Price Activity Zebra 

Dit schattige zebravriendje zit boordevol spelmogelijkheden die de zintuigen stimuleren! Deze Activity Zebra houdt baby uren zoet met een handvat om op te bijten, een draaiballetje met rammelkralen, een hangende vlinder en klik-klakspeeltjes!  ij bevordert ook de ontwikkeling van baby's grove motoriek: je oogappel kan de zebra en de hangspeeltjes vastpakken en ertegen tikken!

De contrasterende kleuren, verschillende texturen en grappige rammelgeluidjes stimuleren alle zintuigen van je kind. Wedden dat het snel niet meer zonder kan?

 Onze selectie speelgoed voor baby's van 6 tot 12 maanden

5. Fisher-Price Stapelpret Monsters 

Deze drie grappige en kleurrijke stapelmonsters worden baby’s favoriete speelkameraadjes. Baby vindt het heerlijk om al zittend de verschillende texturen en geluidjes van deze stapelvriendjes te ontdekken. Hij kan de monstertjes ook hoog opstapelen of in elkaar passen! Ieder monstertje heeft weer andere geluidjes en een eigen textuur. 

De verschillende texturen geven baby's handjes een heleboel te ontdekken en stimuleren de zintuigen! Wanneer baby de monstertjes pakt en ermee speelt, bevordert hij zijn fijne motoriek, zijn oog-handcoördinatie en zijn behendigheid. De vriendjes in elkaar passen is ook goed voor het denkvermogen en de probleemoplossende vaardigheden van je kleine monstertje.

6. Fisher-Price Bright Beats™Beatbo Trein 

Tuut, tuut! Tijd om in te stappen! Laat het avontuur beginnen met de Vrolijke Beats vriendjes en hun kleurrijke trein. Wanneer je kleine conducteur op de oplichtende schoorsteen drukt, gaat het treintje rijden en hoort baby grappige muziek en geluidjes. Is je baby klaar om de Vrolijke Beats vriendjes op het treintje te volgen en zo al spelend te leren kruipen? Nieuwsgierigheid en verwondering gegarandeerd wanneer baby de relatie ontdekt tussen oorzaak en gevolg: door op de schoorsteen te drukken, ontdekt hij dat hij lichtjes, geluidjes en beweging kan activeren. Grappige liedjes en zinnetjes leren je oogappel van alles over het alfabet, kleuren, vormen, tegenovergestelden en nog veel meer! Dankzij de ‘meegroei’-technologie heeft deze trein meerdere speelniveaus die passen bij de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van je baby!

 

7. Fisher-Price Loop Met Mij Zebra

De Fisher-Price® Loop Met Mij Zebra leert baby zijn eerste woordjes én stapjes. Net het vriendje dat hij nodig heeft! Ronddraaien, kantelen, rollen, draaien ... deze zebra zit boordevol leuke activiteiten voor je baby. Je kleine spruit luistert samen met zijn nieuwe vriendjes naar meezingliedjes en zinnetjes door de bladzijde om te slaan of op de oplichtende knopjes te drukken. Ideaal om het alfabet en de cijfers onder de knie te krijgen! En wanneer baby leert lopen, zijn de gemakkelijk vast te houden handgreep en het stevige onderstel met vier wielen ideaal bij zijn eerste wiebelige stapjes. Met een heleboel leuke zinnetjes zoals “Doorgaan”, muziekjes en liedjes die baby stimuleren om te bewegen, is leren lopen zo gepiept! En kan mama weer wat rustiger ademhalen.

8. Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit™

RockIt en zijn vriendje Spark staan te popelen om samen met baby te spelen en te leren! Dit schattige tweetal reageert op elkaar en op je baby met lichtjes, liedjes, geluidjes en zinnetjes over het alfabet, getallen en meer. Baby vindt het fantastisch om met deze twee vriendjes te spelen en te zien hoe ze op elkaar (en op hem!) reageren met vrolijke lichtjes en coole bewegingen.    Geef RockIt een high-five en luister hoe hij reageert met een van de drie grappige stemmetjes! Dankzij de ‘meegroei’-technologie verandert de leerzame content naarmate je kleine spruit groeit! Coole melodietjes en zinnetjes laten je kindje onder andere kennismaken met het alfabet, kleuren, getallen, vormen en de Nederlandse taal! Stimuleer de zintuigen van baby met vrolijke lichtjes, leuke muziek, bewegingen en verschillende materialen. Als baby ontdekt dat hij RockIt en Spark kan laten bewegen en grappige lichtjes en geluidjes kan activeren, ontdekt hij ook het principe van oorzaak en gevolg.

 

 Onze selectie speelgoed voor baby's vanaf 12 maanden

9. Little People Dierenverzorgingsboerderij

Boer Jed is altijd druk in de weer om al zijn dieren op de Little People® Dierenverzorgingsboerderij te verzorgen. Hij kan wel een kleine helper gebruiken. Deze Little People speelset boordevol activiteiten is veel meer dan een boerderij: het is een thuis voor alle nieuwe vriendjes van je kind. Ze zorgt voor urenlang speelplezier en stimuleert de ontwikkeling van je kleintje met vrolijke kleuren, liedjes en geluiden. Zijn kleine handjes kunnen een heleboel verschillende materialen ontdekken! Kindjes vinden het geweldig om te leren hoe ze voor hun dierenvriendjes moeten zorgen, zoals de kippen voeren of een zacht dekentje op de rug van het paard leggen. Ze ontdekken wat er allemaal gebeurt op deze boerderij. Wanneer kinderen doen alsof ze de boerderijdieren te eten geven en verzorgen, leren ze hoe het voelt om voor een ander te zorgen.

Als kindjes alle speelmogelijkheden van deze boerderij ontdekken, zoals op het ontdekkingsknopje drukken om grappige geluiden te horen en de staldeuren te openen, leren ze dat ze leuke dingen kunnen laten gebeuren. Een fantastische kennismaking met oorzaak en gevolg! Druk op de ontdekkingsknop om de staldeuren te openen en grappige liedjes en zinnetjes te laten weerklinken. Spelen maar! Of maak het hooiluik in de schuur open en activeer meer geluiden en zinnetjes! De kleine boeren kunnen ook op de ontdekkingsknop drukken om de eieren te laten 'uitkomen', de silo omkeren om het maïs naar beneden te horen vallen (plof, plof, plof) en nog veel meer!  ‘Tingelingeling!’ Als de dieren de bel horen, weten ze dat het etenstijd is. Vergeet niet de kippen hun maïs te voeren!  Deze Little People® boerderij zorgt voor urenlang speelplezier en stimuleert de ontwikkeling van je kleintje met vrolijke kleuren, liedjes en geluiden.

10. Fisher-Price Little People Om-de-beurt Racebaan 

De Little People Om-de-beurt Racebaan is met zijn 90 cm het grootste Wheelies-circuit ooit! Deze racebaan met twee laadzones (vriendjes en vriendinnetjes kunnen ook meespelen), drie verschillende banen, coole racegeluiden en denkbeeldige stops onderweg, biedt geweldig raceplezier voor kindjes. Kleine handjes krijgen een grote work-out als ze de voertuigen vastpakken en ze over de baan laten zoeven. Wanneer kinderen de banen delen en hun voertuigen op en neer zien flitsen, zien ze dat om de beurt spelen meer plezier oplevert voor iedereen!  Met gemakkelijk vast te pakken voertuigen en denkbeeldige stops, zoals het benzinestation, kunnen kleintjes eindeloos spelen en verhalen bedenken.

 

Meer weten? : https://bit.ly/2QtP9S8