De mening van mama's

Ontdek de mening van Jade, mama van Thymea (10 maanden)
en Laurence, mama van Tom (14 maanden).

De Fisher-Price Kruip- en Leervos®

De Fisher-Price Kruip- en Leervos is ontworpen om je kindje op een makkelijke manier bezig te houden. Het speeltje moet daarom aantrekkelijk en ergonomisch zijn. Het is een robot, met het uiterlijk van een vosje, op wielen en met 3 interactieve knoppen.

De Kruip- en Leervos is een interactief speeltje dat je baby aanmoedigt om te kruipen en tegelijkertijd allerlei dingen te leren, afhankelijk van de ontwikkelingsfase waarin je kindje zich bevindt.

Door de verschillende knoppen aan te raken, leert je kleintje liedjes, letters, cijfers en kleuren. Je baby raakt vertrouwd met taal en ontdekt de relatie tussen oorzaak en gevolg wanneer hij op de verschillende vossenknopen drukt.

Met zijn bewegingsfunctie, zijn bemoedigende zinnen en zijn aanstekelijke muziek, moedigt hij de baby aan om hem kruipend te volgen. Kortom, een kleine metgezel die alle kanten op gaat !

1°/ Werd je baby aangetrokken door het uiterlijk en de kleuren van de Kruip- en Leervos ?
Jade: Ja. De mooie kleurtjes zorgen ervoor dat je met het speelgoed wil spelen.
Laurence: Laurence: Ja. Door de heldere kleuren van de vos was m’n zoontje meteen nieuwsgierig.

2°/ Wat vind je van de grootte van de Kruip- en Leervos in vergelijking met die van je kind ?
Jade: Heel goed!
Laurence: Sympathieke grootte; precies een kleine vriend.

3°/ Trekt het speeltje je kind aan? Waarom, denk je?
Jade: 5 op 5. Zijn kleur, het feit dat hij beweegt zonder hulp van mama of papa, de muziekjes en de zinnetjes die haar veel lieten lachen.
Laurence: 4 op 5. Hij beweegt en maakt muziek.

4°/ Wat is zijn reactie wanneer ze oplichten ? Schenkt hij er aandacht aan?
Jade: Ze kijkt naar de kleurtjes en wacht echt tot het vosje begint te bewegen.
Laurence: Ja, hij is heel aandachtig en wacht tot de vos zich beweegt.

5°/ Na het observeren van het gedrag van je kindje tijdens het spelen; heb je het gevoel dat de Kruip- en Leervos geschikt is voor de ontwikkeling van je kind ? Waarom?
Jade: Ja. Ze is heel opgewekt wanneer ze met het vosje speelt en is vooral geïntrigeerd door het feit dat het vosje zich zonder hulp van mama of papa beweegt. Ze klapt vaak in haar handjes voor het vosje.
Laurence: Ja. Hij vindt de muziek en dansjes heel leuk. Hij wil de vos volgen en kruipt snel achter hem aan, waardoor hij al veel vooruitgang gemaakt heeft.

6°/ Heb je het gevoel dat je kindje zich verder ontwikkeld heeft sinds het met de Kruip- en Leervos speelt? Of heb je iets anders opgemerkt?
Jade: JA!!! Na slechts 2 DAGEN, kroop Thymea (die voorheen enkel achteruit kroop) vooruit!!!
Laurence: Ja, hij beweegt zich sneller, omdat hij gemotiveerd is om de vos te vangen.

7°/ Aan welk aspect(en) van het speeltje geeft je kind de voorkeur?
Jade: Ze vindt het zo leuk dat de vos naar haar toe komt. Zodra hij begint te bewegen begint ze te lachen en klappen en wil ze naar hem toe. I love it!
Laurence: Dat de vos zelf beweegt vindt hij geweldig; alsof we een echt een dier in huis hebben.

8°/ Zou je dit speelgoed aan andere ouders aanbevelen? Waarom?
Jade: Heel zeker, omdat je je kindje echt ziet evolueren; in 2 dagen kroop ze. Ze kroop natuurlijk al, maar achteruit, maar door het vosje te zien kruipen, had ze precies al spelend door hoe het moest.
Laurence: Ja, omdat hij niet alleen weinig plaats in de woonkamer inneemt, maar ook gewoon schattig is om zien. En je kleintje speelt dan gewoon bij jou in de buurt.

9°/ Wat vond je in het algemeen van het speelgoed?
Jade: Ik vind het vooral zo fijn dat ik mijn dochter zo snel heb zien evolueren. Mijn hart smelt wanneer ze lacht en in haar handjes klapt voor het vosje.
Laurence: Heel schattig en origineel.


Producttest