Wekken van de baby

 • samen spelen, fijnmotoriek, 18 maand

  Samen spelen kan je leren

  Kinderen moeten leren geduld te hebben, hun beurt af te wachten en ze moeten leren samen te spelen. Met deze racebaan leert je kind dat alles in een klap! 

 • Vier Sinterklaas en Kerstmis met Lilliputiens

  Vier Sinterklaas en Kerstmis met Lilliputiens

  Sinterklaas staat voor de deur! Verheug je je al op de reactie van je kleintje wanneer hij of zij ziet wat voor leuks de Sint dit jaar gebracht heeft? Misschien verrast hij je kind wel met ontwikkelingsspeelgoed van Lilliputiens: speeltjes speciaal ontworpen om de nieuwsgierigheid en zintuigen van kinderen van elke leeftijd te prikkelen.

  Het speelgoed van Lilliputiens bevordert de creativiteit en vindingrijkheid van kinderen en is zo een ideaal Sinterklaas cadeau!

  Benieuwd naar onze top drie van educatieve cadeau-ideetjes voor kleine of grotere kinderen? Lees dan snel verder en geef de Sint alvast inspiratie!

 • Al spelend leren op elke leeftijd

  Al spelend leren op elke leeftijd

  Dankzij deze selectie ontwikkelingsspeelgoed voor groot en klein vind je altijd wel het geknipte speeltje voor jouw kind. Met deze speelkameraadjes ontwikkelen klein en groot zich op de leukste manier. Ook baby's werden niet over het hoofd gezien, want voor hen zijn er speeltjes die alle zintuigen prikkelen. En wanneer je baby groter wordt, kan hij zich eindeloos uitleven met interactief speelgoed waarmee hij ontdekt wat hij allemaal kan!

 • Linkimals - De mening van mama's
 • De wereld ontdekken

  De wereld ontdekken

  In een huis waarin een kind niks mag aanraken of niet kan experimenteren, kan het niet evolueren. Je kan daarentegen ook niet alles toelaten onder het voorwendsel dat het kind zijn nieuwsgierigheid geprikkeld moet worden want dat kan gevaarlijk zijn.

 • Speelgoed must-haves voor baby’s

  Speelgoed must-haves voor baby’s

  Worden jullie binnenkort ouders? Of ben je misschien op zoek naar een mooi geboortegeschenk?

  Bekijk dan onze selectie van Fisher-Price® must-haves voor kleintjes van 0 tot 3 maanden! Boeiend speelgoed dat de zintuigen van baby’s vanaf de geboorte tot 3 maanden - en zelfs ouder! - stimuleert.

 • De grote stappen in de psychomotorische ontwikkeling van het kind

  De grote stappen in de psychomotorische ontwikkeling van het kind

  Dankzij waarnemingen in de vorige eeuw bij duizenden baby’s door met name Jean Piaget , weet men voortaan dat de ontwikkeling van een kind in fases verloopt. Vanaf de geboorte tot aan de eerste stapjes, vanaf de zuigeling tot het eerste grijpen, groeien onze kleine mensjes harmonieus op en verwerven nieuwe vaardigheden in een welbepaalde volgorde.

 • Babyzwemmertjes zijn niet bang

  Babyzwemmertjes zijn niet bang

  Het is gelukkig al lang geleden dat we een baby zomaar in het water smeten, als een fles in de zee. Nu we overtuigd zijn van het belang van een meer delicate begeleiding, moeten we natuurlijk een kindje, bij zijn eerste kennismaking met water, goed leren omringen … Maar hoe doe je dat?  Manuel Gomes, Pool Coordinator bij Aspria La Rasante reikt ons een succesvolle manier aan om een baby op zijn gemak te laten zijn in het water.

 • Ontwikkeling stimuleren bij peuters

  Ontwikkeling stimuleren bij peuters

  Baby’s allereerste speeltje is zijn eigen lichaam. Met zijn ogen, neus, oren, maar ook zijn handen, voeten en benen doet hij zijn eerste ontdekkingen en experimenten. Je baby zal zijn lichaam blijven gebruiken om de wereld te ontdekken: grijpen, knijpen, draaien, zitten, kruipen en ten slotte lopen, rennen, springen, ...
  Baby’s eerste levensmaanden zijn belangrijk als basis voor gezonde emotionele relaties met anderen, maar ook de zintuiglijke en 'intellectuele' ontwikkeling van een baby mogen niet over het hoofd gezien worden. Peuters ontwikkelen zich voornamelijk door spelenderwijs in een veilige en stimulerende omgeving dingen te ontdekken.
   

 • Lezen met je kinderen

  Lezen met je kinderen

  Samen een boek lezen creëert een mooie en unieke band tussen ouders en kinderen, maar het stimuleert ook de zintuigelijke en emotionele ontwikkeling van kinderen en dit al op zeer jonge leeftijd. Voorlezen heeft tal van positieve effecten op de ontplooiing van kinderen. Wij zetten enkele goede redenen om voor je kinderen voor te lezen op een rijtje.

 • Een nieuw vriendje voor je kindje: Rockit !

  Een nieuw vriendje voor je kindje: Rockit !

  Als ouder wil je je baby stimuleren en hem de wereld om hem heen laten ontdekken. Wat is er leuker dan leren terwijl je plezier beleeft, nieuwe dingen ontdekt en kan bewegen? Maak kennis met Rockit : een nieuwe interactieve speelkameraad.

 • Het Vlinderdromen-assortiment van Fisher-Price

  Het Vlinderdromen-assortiment van Fisher-Price

  Tijdens baby’s eerste levensmaanden wisselen de momenten van slapen en wakker zijn elkaar af. Het Vlinderdromen-assortiment van Fisher-Price helpt je kindje tijdens zijn eerste levensfasen om rustig te slapen alsook de wereld om zich heen te ontdekken wanneer hij wakker is. In dit assortiment met knuffelige beertjes en zachte pasteltinten vinden we een mobiel, speelmat en sluimerkastje terug.

 • De eerste 1000 dagen van je baby

  De eerste 1000 dagen van je baby

  Er gebeurt veel tijdens die eerste 1000 dagen van je kind, van het moment dat je kleine verwekt is tot de tweede verjaardag. Deze periode is ook bepalend voor de toekomstige gezondheid van je kindje.

 • Fisher-Price Vlinderdromen Mobiel

  Fisher-Price Vlinderdromen Mobiel

  Met deze mobiel in zachte pasteltinten creëer je een slaapritueel dat je baby een comfortabel en veilig gevoel geeft om lekker te kunnen wegdromen.
   

 • Loophulpje Zebra Walker

  Loophulpje Zebra Walker

  De Zebra Walker van Fisher-Price is het ideale speelgoed voor je kleintje: met zijn vele leuke activiteiten en aantrekkelijke liedjes stimuleert de Zebra Walker baby's motorische vaardigheden en zintuigen.
   

 • Er was eens een beertje…

  Er was eens een beertje…

  Hij woonde in het Honder Bunderbos, hield vooral van honing en was onafscheidelijk van zijn vrienden Teigetje en Knorretje. Ken je hem? Het is Winnie natuurlijk!

 • Water, zand en klei. Stimuleer de tastzin van je baby!

  Water, zand en klei. Stimuleer de tastzin van je baby!

  De lente komt in zicht en je wil met je baby naar buiten. Tijd om de tastzin van je baby uit te dagen!

 • De allereerste keer
 • Baby gaat op zoek naar nieuwe ervaringen