Loophulpje Zebra Walker

De Zebra Walker van Fisher-Price is het ideale speelgoed voor je kleintje: met zijn vele leuke activiteiten en aantrekkelijke liedjes stimuleert de Zebra Walker baby's motorische vaardigheden en zintuigen.
 


Loophulpje Zebra Walker

Motorische vaardigheden ontwikkelen en zintuigen stimuleren

Ronddraaien, kantelen, rollen of klikken. Elk onderdeel van de Zebra Walker is uitgerust met ofwel een wiel dat draait, een balletje of andere bewegende onderdelen: allemaal spelletjes die stimuleren om te bewegen.
Vanaf 6 maanden kan je kleintje met de Zebra Walker beginnen spelen; het wordt vast zijn favoriete speelvriendje. Vrolijke kleuren, muziekjes en lichtjes trekken baby’s aandacht en stimuleren zijn zintuigen.
Van baby’s eerste woordjes tot zijn eerste stapjes: deze zebra zit boordevol leuke activiteiten! Hij groeit als het ware met je kleintje mee: van vriendje om zittend mee te spelen tot maatje met wie je kleintje zijn eerste stapjes kan zetten en mee beginnen lopen! Zittend of staand, je baby zal ontdekken dat hij op twee manieren met zijn Zebra Walker kan spelen.

Twee manieren om met de Zebra Walker te spelen

Baby speelt al zittend

Je baby kan zitten en begint de wereld om hem heen op een andere manier te ontdekken. Hij begint naar speelgoed te grijpen en probeert het met zijn handjes te manipuleren. De vele, leuke activiteiten van zijn zebravriend zullen dus zeker in de smaak vallen. De pagina van een boek omdraaien, oplichtende knopjes indrukken, … je baby zal het allemaal even geweldig vinden. Via betoverende liedjes en tekstjes zal hij ook cijfers en letters ontdekken.

De vele activiteiten van de Zebra Walker dagen je baby ook uit zijn fijne motoriek verder te ontwikkelen: aan knoppen en wieltjes draaien, klepjes openen, knopjes verplaatsen! En omdat alles geluid maakt, is het onvermijdelijk leuk!

Baby speelt al staand

Je baby blijft groeien en ook nu is de zebravriend een trouwe partner tijdens zijn ontdekkingstocht! Je kleintje kan staan en de Zebra Walker moedigt hem aan om zijn eerste stapjes te zetten. De handgreep is makkelijk vast te houden door kleine handjes en het stevige onderstuk met vier wielen houdt je baby in balans wanneer hij zijn eerste stapjes zet. De muziek maakt het weerom allemaal nog leuker.

Talloze leuke zinnetjes, muziekjes en liedjes zullen je baby aanmoedigen en stimuleren om te bewegen. Je kleintje zal gaandeweg meer vertrouwen krijgen en beloond worden voor zijn inspanningen!

De Zebra Walker is perfect om de eerste stapjes van je baby te stabiliseren en zijn evenwicht en coördinatie te ontwikkelen. Zijn grof motorische vaardigheden zullen hierdoor gestimuleerd worden: al lopend zal je kindje zijn hele omgeving kunnen ontdekken!

Vanaf zes maanden is de Zebra Walker het ideale speelvriendje van je baby, dankzij de vele activiteiten die zijn motorische vaardigheden ontwikkelen en zijn zintuigen stimuleren. En wanneer je baby groeit, helpt de walker je baby de wereld om hem heen op zijn twee voeten te ontdekken onder het geruststellende oog van zijn mama.