Het Vlinderdromen-assortiment van Fisher-Price

Tijdens baby’s eerste levensmaanden wisselen de momenten van slapen en wakker zijn elkaar af. Het Vlinderdromen-assortiment van Fisher-Price helpt je kindje tijdens zijn eerste levensfasen om rustig te slapen alsook de wereld om zich heen te ontdekken wanneer hij wakker is. In dit assortiment met knuffelige beertjes en zachte pasteltinten vinden we een mobiel, speelmat en sluimerkastje terug.


Het Vlinderdromen-assortiment van Fisher-Price

Vlinderdromen Mobiel

De Fisher-Price® 3-in-1 Vlinderdromen Mobiel is met zijn rustgevende lichtjes en geluidjes perfect voor zalige dutjes en rustige babynachten. Drie schattige pastelbeertjes met vlindervleugels hebben een rustgevend effect op je kindje. De beertjes vliegen boven je baby’s hoofdje terwijl er zachte sterrenlichtjes op het plafond geprojecteerd worden. Deze prachtige lichtshow verlicht het plafond en de muren rondom met rustgevende beelden die goed zijn voor de ontwikkeling van de visuele vaardigheden van je baby. Met drie geluidsmodules voor 30 minuten lang slaapliedjes, witte ruis of natuurgeluidjes. De afstandsbediening kan aan de deurknop worden gehangen zodat je de mobiel, projecties en geluiden snel kunt starten zonder je baby te storen.

De Fisher-Price® Vlinderdromen Mobiel is niet zomaar een mobiel, maar eentje die met je baby meegroeit en met enkele verrassingen komt! Wanneer je kindje wat ouder is, kan de projectormobiel ook op een nachtkastje, tafel of kast gezet worden of mee op uitstap genomen worden, zodat je kindje ook ergens anders van zijn vast ritueel kan genieten. Of je gebruikt de mobiel voor wandelwagen-entertainment door hem vast te maken aan het zonnescherm van het wagentje.

De Fisher-Price® 3-in-1 Vlinderdromen Mobiel is met andere woorden niet enkel perfect voor zalige dutjes en rustige babynachten, maar ook wanneer je kindje wakker is, stimuleert de mobiel zijn zintuigen.

Vlinderdromen Speelgym

De Fisher-Price® Vlinderdromen Speelgym is een zachte, comfortabele speelmat met schattige Vlinderdromen-deco's en een kleurige boog met vijf hangspeeltjes die geschikt is voor liggend spelen of op de buik spelen. Baby’s zintuigen worden gestimuleerd door allerlei structuren, vrolijke kleuren en verschillende geluidjes.


Liggend op zijn rugje kan je baby genieten van de kleurige boog met hangspeeltjes: een kreukelvlinder, klik-klakspeeltje, spiegeltje waarin baby zichzelf kan ontdekken, klingel-klangel beertje en zacht bijtspeeltje. Liggend op zijn buikje worden de hoofd-, nek- en schouderspieren getraind wanneer hij probeert de speeltjes of de muzikale wolk te grijpen. Hij doet zijn nek en spieren werken als hij op zijn buik speelt; zijn wereldwijde motoriek wordt gestimuleerd. Waar ontwikkeling en spel samenkomen!

Vlinderdromen Sluimerkastje

Met het Fisher-Price® Vlinderdromen 2-in-1 Sluimerkastje met zijn schattige knuffelbeertje creëer je een rustgevende sfeer in de babykamer. Komt met een heleboel licht-opties, zoals een sterrenprojectie en een nachtlampje dat van kleur verandert.

Klik hier voor meer informatie.