Speelgoed must-haves voor baby’s

Worden jullie binnenkort ouders? Of ben je misschien op zoek naar een mooi geboortegeschenk?

Bekijk dan onze selectie van Fisher-Price® must-haves voor kleintjes van 0 tot 3 maanden! Boeiend speelgoed dat de zintuigen van baby’s vanaf de geboorte tot 3 maanden - en zelfs ouder! - stimuleert.


Speelgoed must-haves voor baby’s

Fisher-Price® 2-in-1 Activity Gym

De 2-in-1 Activity Gym met omkeerbare boog met speeltjes houdt je kleine ontdekkingsreiziger fijn bezig in de fase van op de rug spelen tot op de buik spelen!

Deze zachte, comfortabele speelmat vol met interessante dierenvriendjes kan trouwens gemakkelijk in de wasmachine gewassen worden. De instelbare speelboog komt met drie verwijderbare speeltjes: een spiegel om zichzelf in te ontdekken, een pandarammelaar en een aanraakspeeltje. De boog heeft bovendien aan elke kant een ander ontwerp: contrasterend zwart en wit aan één kant; felle kleuren, letters en cijfers aan de andere kant.

De verschillende kleuren en texturen prikkelen alle zintuigen van je baby. Daarnaast wordt ook de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie van je baby gestimuleerd, omdat hij zal beginnen reiken en grijpen naar de opgehangen speeltjes en ze later zelfs in zijn mondje zal willen steken.

Kan je kleine onderzoeker al op de buik spelen? Dan kan hij zich heerlijk vermaken met de instelbare speelboog met aan elke kant een ander ontwerp. Draai de boog om en hij ziet iets compleet anders! Al spelend leren en ontwikkelen is gegarandeerd met dit interactieve tapijt!

Je baby’s grofmotorische vaardigheden worden gestimuleerd doordat hij zich opdrukt tijdens het op de buik spelen en zo zijn nek- en rompspieren optimaal traint.

Je kan het tapijt makkelijk opvouwen en zo eenvoudig meenemen, zodat je kindje zich overal fijn kan vermaken.

Fisher-Price® Nijlpaard Babyprojector

De zachte Fisher-Price® Nijlpaard Babyprojector met rustgevende lichtjes en geluidjes kan op een nachtkastje of commode in de babykamer gezet worden en helpt je kleintje te kalmeren bij het inslapen.

Een prachtige sterrenhemel vult de kamer. Indien gewenst kan je het visuele spektakel laten begeleiden met 30 minuten rustgevende slaapliedjes, natuurgeluiden of witte ruis. Je baby zal in geen tijd in dromenland zijn.

Wanneer je baby uit logeren gaat of wanneer jullie op vakantie gaan, kan de projector gemakkelijk meegenomen worden, zodat je baby zijn geruststellende en rustgevende avondritueel niet hoeft te missen.

Fisher-Price® Panda Knuffel & Speel Buikkussen

Je kindje zal graag tijd doorbrengen op dit Fisher-Price® Pandakussen. Het kussen ondersteunt je baby namelijk tijdens het spelen en onderzoeken op de buik!

Met zijn schattige, plooibare gezicht, zijn satijnachtige oren en superzachte armen knuffelt de panda je baby als het ware. Tegelijkertijd stimuleert hij ook de visuele vaardigheden en de tastzin van je kleintje.

Het pandakussen komt met drie verwijderbare speelgoedjes die je kindje fijn kan onderzoeken:

kleurige klik-klakspeeltjes, een bijtspeeltje en een spiegeltje om zichzelf in te bekijken “Kiekeboe!”.

Doordat je baby zichzelf dankzij het kussen omhoogduwt, worden meteen ook zijn nek- en rompspieren sterker.

Wanneer je baby kan zitten, kan hij met het kussen op de schoot de panda verder gaan verkennen.

Dankzij de lieve, knuffelige panda voelt je kindje zich geborgen en blij. Uren speel- en ontdekplezier gegarandeerd met deze schattige, nieuwe vriend!