Al spelend leren op elke leeftijd

Dankzij deze selectie ontwikkelingsspeelgoed voor groot en klein vind je altijd wel het geknipte speeltje voor jouw kind. Met deze speelkameraadjes ontwikkelen klein en groot zich op de leukste manier. Ook baby's werden niet over het hoofd gezien, want voor hen zijn er speeltjes die alle zintuigen prikkelen. En wanneer je baby groter wordt, kan hij zich eindeloos uitleven met interactief speelgoed waarmee hij ontdekt wat hij allemaal kan!


Al spelend leren op elke leeftijd

Projectie Sluimerkastje Voor Het Slapen Gaan (0-6 maanden)

Dit schattige Projectie Sluimerkastje van Fisher Price® plaats je gewoon op het nachtkastje in de verduisterde babykamer, zodat de ruimte tegen bedtijd in een rustgevende sterrenhemel wordt gehuld. Dit lampje vindt moeiteloos een plaatsje in het slaapritueel van je baby, met tot 30 minuten lang zachte muziek of kalmerende natuurgeluiden. Op het plafond wordt ondertussen een wonderlijke sterrenhemel geprojecteerd, met prachtige lichtjes en dieren die dansen op de muziek. Je baby zal in geen tijd in dromenland zijn!

Alle zintuigen van je baby komen aan bod. Met de muziek- en beeldshow die dit lampje belooft, ontwikkelt je baby zijn zicht en gehoor terwijl hij helemaal tot rust komt. Hij valt zo sneller en rustiger in slaap. De geprojecteerde dieren, het zachte licht en de rustgevende muziek geven je baby het veilige gevoel dat hij op die leeftijd zo hard nodig heeft om in slaap te kunnen vallen.

Het assortiment Linkimals (9-12 maanden)

De leuke en mooie speeltjes uit het assortiment Linkimals van Fisher Price® zijn ideaal voor kinderen vanaf 9 maanden. Ze prikkelen en stimuleren hun zintuigen en zijn goed voor eindeloos veel leerrijk speelplezier! Je baby krijgt vast niet genoeg van deze vrolijke vriendjes, die zelfs op elkaar reageren!

- Het Muzikale Rendier zit vol verrassingen: met zijn leuke zinnen en liedjes laat hij je baby kennismaken met kleuren en cijfers van 1 tot 10! Wanneer je baby op de zachte buik van zijn vriend het rendier drukt, gaat het licht aan en kan hij beginnen met leren. Alle zintuigen van je baby worden geprikkeld: het zicht met de zachte lichtjes, het gehoor met de grappige geluidjes en liedjes, maar ook de tastzin met het zachte gewei van het rendier.

- Licht en Kleuren Lama is een interactief stapelspel. Zodra je baby op het hoofd van zijn vriend de lama drukt, begint het feest! De felgekleurde lichtjes en meeslepende zinnetjes van de lama stimuleren de visuele en auditieve vaardigheden van je baby. Door de gekleurde ringen op de nek van de lama te stapelen gaan zijn fijne motoriek en oog-hand coördinatie erop vooruit. Ook zal hij zijn probleemoplossend vermogen aanscherpen door de ringen in de juiste volgorde te leren plaatsen.

- De Vrolijke Vormen Egel is een vriendje dat met je baby meegroeit en vol leuke verrassingen zit.

De kleinste kinderen kunnen naar hartenlust op de knoppen op zijn buik drukken of draaien aan de speeltjes op zijn rug: een grappig rolletje, een schakelaar en een schattige vlinder. Ze versterken hun fijne motoriek terwijl ze kennismaken met de vormen, cijfers en kleuren, want zo activeren ze leuke liedjes en zinnetjes.

Zodra je baby wat ouder is, zal hij de egel voortduwen op handen en knieën. En wanneer hij begint te stappen, kan hij de egel zelfs meetrekken aan het touwtje! De algemene motoriek van je kind wordt gestimuleerd en je baby leert ondertussen heel wat bij. Hij maakt namelijk kennis met vormen, cijfers en kleuren dankzij de activiteiten die deze schattige egel hem voorschotelt!

- De Lenige Luiaard heeft een lief snoetje, zachte pootjes en een kleurrijke buik die de zintuigen van je baby prikkelt. Als je op de knopjes op zijn achterpoten drukt, zal hij in zijn pootjes klappen en wiegen met zijn kopje. De lichtjes, de muziek en de dansbewegingen zullen je baby in de ban houden en ook zin geven om te bewegen en te dansen. Je baby maakt kennis met cijfers, letters, kleuren en zoveel meer.

Zet de verschillende Linkimals ook eens allemaal bij elkaar in de buurt; ze zullen dan op elkaar reageren en samen dansen. Je baby zal het geweldig vinden!

Little People® Vriendelijke School (vanaf 12 maanden)

Er valt zoveel te ontdekken en te leren in de Vriendelijke School met zijn leuke speelfiguurtjes! Dit interactieve koffertje zit boordevol verrassingen! De bel gaat en de school opent haar deuren om alle leuke activiteiten te onthullen. Eddie en zijn vriendjes verkennen de klas, de eetzaal en de speelplaats met haar wip. Je vindt er zelfs een draaiende wereldbol, een echte metalen schoolbel, een waterfonteintje en zoveel meer accessoires om mee te spelen!

Dankzij de spannende knopjes die je kind kan indrukken, komen er talloze liedjes en geluidjes uit de school. Deze leuke zinnetjes en aftelrijmpjes versterken de relationele vaardigheden van je kind, omdat het zo kennismaakt met begroetingen en beleefdheidsformules. Je kindje ontdekt hoe leuk het is om te delen en vriendjes te maken, en leert ook dat het soms zijn beurt moet afwachten om te spelen. Maar daar houdt de leerrijke pret niet op… Dankzij de liedjes kan je kind ook de cijfers en het alfabet oefenen!

Het spelen met de figuurtjes en de verschillende accessoires stimuleren de fijne motoriek van je kindje. Door de wereldbol te laten draaien of de klok te laten luiden, gaan ook zijn behendigheid en oog-hand coördinatie erop vooruit.

Nieuwsgierigheid en verwondering troef met de vele activiteiten die dit schooltje biedt. Je kind zal het verband tussen oorzaak en gevolg al spelenderwijs leren. Wanneer hij op de knopjes drukt, volgen er namelijk leuke reacties. Je kleine oogappel zal oneindig veel avonturen beleven met deze leuke school!