Vier Sinterklaas en Kerstmis met Lilliputiens

Sinterklaas staat voor de deur! Verheug je je al op de reactie van je kleintje wanneer hij of zij ziet wat voor leuks de Sint dit jaar gebracht heeft? Misschien verrast hij je kind wel met ontwikkelingsspeelgoed van Lilliputiens: speeltjes speciaal ontworpen om de nieuwsgierigheid en zintuigen van kinderen van elke leeftijd te prikkelen.

Het speelgoed van Lilliputiens bevordert de creativiteit en vindingrijkheid van kinderen en is zo een ideaal Sinterklaas cadeau!

Benieuwd naar onze top drie van educatieve cadeau-ideetjes voor kleine of grotere kinderen? Lees dan snel verder en geef de Sint alvast inspiratie!


Vier Sinterklaas en Kerstmis met Lilliputiens

Je baby ontdekt! Stimuleer de nieuwsgierigheid van je baby met speelgoed uit de schattige collectie 'Ik ontdek'. Om ervoor te zorgen dat je baby de wereld veilig kan verkennen, is deze collectie gemaakt van heerlijk zacht materiaal. De speciale knuffels en poppen van Lilliputiens zijn geschikt voor de kleine handjes van baby's vanaf drie maanden. Dankzij haar kleine formaat (8 x 7 cm) past Mijn eerste pop Mila perfect in de handjes van je baby. Met haar ondeugende, ronde ogen, lachende mond en schattige krulletjes wordt ze meteen baby's beste vriendin! Haar mooie broekje is versierd met vosjes.

Mila is het zusje van Maia en Mahé, onze twee andere schattige poppen voor jongens en meisjes. Dankzij hun kleine formaat neem je hen moeiteloos mee; in de kinderwagen of in je tas.

Kinderen houden ervan om imitatiespelletjes te spelen en met deze snoezige poppen ontwikkelen ze hun empathisch vermogen. Deze pop verovert meteen een plekje in het hart van je baby!

Je baby verkent. Naarmate je baby groeit, evolueert ook zijn of haar speelgoed. Mijn eerste kegelspel Boerderij van Lilliputiens is een creatief, stoffen ontwikkelingsspel voor kinderen van een tot twee jaar oud. Het spel bestaat uit zes kleurrijke, licht verzwaarde figuurtjes: een kleintje (Gaspard de Eend), twee middelgrote (Yvon het Schaap en Paulette de Kip) en drie grote (Ignace de Ezel, Rosalie de Koe en Simon het Varken). In de bal zit een belletje verstopt, wat het ontdekkingsspel nog leuker maakt! Dit boerderijkegelspel is ideaal voor kinderen vanaf twaalf maanden oud: het verbetert de motoriek en de oog-handcoördinatie en het leert kinderen hoe ze gericht een bal kunnen rollen. Tegelijk leert je oogappel meer over kleuren en dieren.

Welk dier valt eerst, de eend of de koe? Of rolt je kind ze allemaal in één keer omver? Drie, twee, een ... Rollen maar!

Je baby wordt al groot een heeft niet veel nodig om zelf een hele fantasiewereld te verzinnen! Wanneer je kind klaar is voor de kleuterschool, kan de verbeelding van je kleine ontdekkingsreiziger niet genoeg gestimuleerd worden. Met een zacht vriendje bedenken ze zelf leuke verhaaltjes. Als je kind de Ark van Noah heeft, vult de collectie Minifiguurtjes dit spel perfect aan. Met Alice de Vossin en haar vriendjes Jack de Leeuw, Louise de Eenhoorn, Marius de Neushoorn, Anaïs de Flamingo, Anatole de Krokodil, Zia de Giraf en Georges de Maki beleeft je kind de meest fantastische avonturen. Verzamel ze allemaal! Deze kleine knuffels met hun leuke snuitjes neem je gemakkelijk mee om je kind urenlang speelplezier te bezorgen.

Deze schattige, zachte en kleurrijke dieren stimuleren alle zintuigen van je kind en verbeteren de fijne motoriek. Met deze nieuwe vriendjes gaat er een hele wereld open voor je kleine spruit. Speel samen en laat je fantasie de vrije loop. Heb je al eens een rollenspelletje of poppenkast geprobeerd?