Nieuwe kleurtjes voor op de geboortelijst

Misschien is het nog veel te vroeg voor je kleintje om op het portje te gaan, maar het is wel een leuk item om alvast op je geboortelijst te zetten!

 


Nieuwe kleurtjes voor op de geboortelijst

En de nieuwe kleurtjes van BabyBjörn passen vast perfect in jullie badkamer. De welgekende potjes en het opstapje krijgen nieuwe, diepere kleuren die zowel in een modern als in een romantisch interieur passen.

BabyBjörn wil het leven van families met kleine kinderen gemakkelijker maken met producten die veilig en toch mooi zijn. Met vaste regelmaat worden populaire producten opnieuw onder handen genomen door het designteam en worden nieuwe kleuren, materialen en details voorgesteld. 

Potjes

BabyBjörn gelooft in hygiënische potjes, uit veilig plastic, die gemakkelijk zuiver te maken zijn. Door de rubberen bodem schuiven de potjes niet weg als twee wankele billen willen gaan zitten. Ze hebben bovendien spatbescherming zodat er niet teveel geknoeid kan worden.

Opstapkrukjes

Met het opstapkrukje kan je kind eenvoudig zelf bij de wastafel of op de wc-bril komen. Het heeft een rubberen antislipmat op de bovenkant, zodat zelfs natte, veel bewegende voetjes stabiel staan. Het slimme ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur en vele toepassingen, voor zowel kinderen als volwassenen.

De BabyBjörn badkamerproducten zullen online en in de winkel verkrijgbaar zijn.