Waterpret met Lilliputiens


Waterpret met Lilliputiens

Badplezier

Badtijd is voor je kindje waterpret, maar ook voor jou is het een fijn moment om met je kindje te knuffelen en communiceren. De meeste kinderen, klein of groot, houden van dit ontspannen moment aan het einde van de dag. Nog leuker wordt het met aangepast speelgoed erbij !

Lilliputiens breidt het Waterpret-gamma uit met nieuwe waterspeeltjes. Slim bedacht en innovatief speelgoed voor eindeloze wateravonturen!

Met speelgoed dat aangepast is aan de leeftijd van je kindje, wordt in bad gaan een echt speelmoment !

Leuk voor elke leeftijd !

In zijn eerste levensmaanden ontdekt je kindje in bad wat water met hem doet. Een rustig moment dat goed is voor jullie band; jij die je baby stevig in je armen houdt. Voor peuters is het vooral een moment van ontdekken en ontspannen.

Wanneer je baby groter wordt, wil hij dingen proberen vastpakken met zijn handjes! Dit is het moment om hem aangepast badspeelgoed aan te bieden. De drie badballetjes met felle kleuren bevestig je met zuignapjes in het bad zodat ze steeds binnen bereik van je baby blijven. Een ondeugend vosje, guitig beertje en grappige maki dansen speciaal voor je baby op het water.

Badplezier evolueert met de leeftijd van je kleintje en het badmoment wordt al snel echte waterpret! Wanneer je baby op ongeveer 6 maanden kan zitten, kan hij met zijn handjes ook echt met de speeltjes beginnen spelen. Hij zal dol zijn op de jungle badbekers ! Gewoon onderdompelen en vullen met water en wanneer hij ze terug omhooghoudt, zijn Georges, Albert en Anatole plots fonteintjes! Perfect om je kleintje te laten wennen aan waterstraaltjes.

Voorwerpen in water bewegen, bevordert bovendien ook de fijne motoriek van je baby. Je kindje ontdekt hoe specifiek speelgoed werkt en zijn taalontwikkeling wordt gestimuleerd wanneer hij jou over zijn speeltje wil vertellen. Welk kindje speelt niet graag met bootjes? Wanneer de drie bootjes vol water zitten, worden het echte zeven! Snel omdraaien om te zien hoe het water er in mooie straaltjes uitloopt! Laat de bootjes maar snel te water…

Hop, hop! Iedereen in bad! Je baby is nu een jaar oud en kan al goed zelf blijven zitten en vrij bewegen. Met dit leuke visspel wil je peuter zijn badtijd beslist niet missen. Gewapend met een magnetische hengel met worm kan je kindje zich amuseren met het vangen van deze vrolijke beestjes.

In de zomer wordt er met de vriendjes gevist in een teil of een opblaasbaar zwembadje.
Het visspel groeit met je kleintje mee, want oudere vissertjes kunnen de punten op de buik van de gevangen diertjes optellen. En kijk maar eens hoe de fijne motoriek van je kindje erop vooruitgegaan is, wanneer hij de zeediertjes vlot opvist !

Met Nicolas de wolf is badtijd extra plezierig en leerrijk. Hij wordt met zuignapjes bevestigd op de badwand en je kindje mag 3 biggetjes uit het water vissen en in de wolf zijn mond gooien. Dat stimuleert de fijne motoriek en verbetert de coördinatie tussen ogen en handjes. Wennen aan het water gaat vanzelf met dit leuke spel met eindeloze variatiemogelijkheden.

Spetteren, plonsen en lachen met het badspeelgoed van Lilliputiens; voor kindjes vanaf de geboorte tot 18 maanden en ouder.