Zindelijk worden niet gelukt. Mama krijgt boete!

Dan ben je als moeder druk bezig met je kind zindelijk te maken, krijg je nog een boete ook omdat je zoontje niet kan ophouden...


Zindelijk worden niet gelukt. Mama krijgt boete!

Het overkwam de Amerikaanse Caroline Robby, moeder van 3 kinderen en echtgenote van een bekende gynaecoloog. Haar jongste zoontje Nathaniel, net 2, oefent om zonder luier rond te lopen.

Na een bezoek aan een restaurant in Philadelphia vorige week, waar Caroline, haar jongste zoontje en de twee andere kinderen van 6 en 9 wat gegeten en gedronken hadden, steken ze de straat over naar een kledingwinkel. Daar toegekomen vraagt haar jongste of hij naar het toilet kan. In de kledingwinkel hebben ze echter geen toilet voor klanten, dus wilde Caroline met haar jongste terug naar het restaurant. Zo lang kon de kleine jongen echter niet meer ophouden en dus liet mama de kleine op het gras plassen naast het voetpad, aan een verkeerslicht.

Boete voor plassen in publiek

Opeens staat er een agent naast Caroline die haar vraagt of ze niet weet dat plassen in publiek verboden is. Mama krijgt meteen een boete van 50 euro. "Maar daarvoor moeten ze me tot in de rechtbank krijgen.", zegt Caroline. "Dat was toch een ongelukje tijdens het zindelijk worden!"

Beledigd op facebook

Maar dat is niet alles. De zaak kwam de lokale pers ter ore die er een artikel over schreven in de krant. Caroline kreeg opeens honderden boze reacties op Facebook. Ze zou een slechte moeder zijn en een fout voorbeeld voor haar oudere kinderen. Gelukkig kreeg Caroline ook hartverwarmende reacties van andere moeders, die begrijpen dat bij het zindelijk worden elke kleine jongen of elk meisje wel eens een ongelukje kan hebben!

Wat vind jij hiervan? Moet mama Caroline die 50 euro boete betalen?