De productontwikkelaars van Pampers gaan onafgebroken door om de luiers voor je baby comfortabeler en veiliger te maken. Met drie absorberende kanalen is je baby bij het opstaan net zo droog als bij het slapengaan, omdat de luiers de vochtigheid nog beter opnemen.

EEN LUIER MAG JE BABY NIET STOREN BIJ HET SLAPEN!

Baby’s hebben veel slaap nodig. Maar in hun slaap bewegen baby’s veel. Een luier mag dan ook niet storen bij het slapen.

Wetenschappers ontdekten dat de slaap van kleine kinderen sterk beïnvloed wordt door aanrakingen, pijn of temperatuurverschillen. Zelfs kleine veranderingen in hun slaapomgeving, zoals de vochtigheidsgraad in hun luier, kunnen baby’s al storen in hun slaap.

9 mama’s op de 10 zijn (zeer) tevreden over de nieuwe pampers baby-dry met 3 absorberende lagen.

De mening van mama's

“De pyjama van baby is ’s ochtends nog kurkdroog en dat was vroeger niet altijd het geval. De luier blijft ook goed op zijn plaats zitten, hoewel baby ’s nachts erg actief is.” Joni Junes


“De luiers blijven heel goed op hun plaats zitten bij mijn zoontje. ‘s Morgens (na de hele nacht door te slapen) is hij niet meer nat door lekkage. Het lijkt alsof de pampers minder wegen.” Tatjana De Paepe
Producttest