Geef je baby een onverslaanbare huidbescherming

Baby's hebben een gevoelige huid. Hun billetjes zijn bijzonder gevoelig voor irritaties, roodheid en luieruitslag. Daarom zijn de Pampers® Premium Protection™-luiers de eerste keuze van materniteiten*.


Geef je baby een onverslaanbare huidbescherming

Zachtheid en bescherming

Een pasgeboren baby is toch het allerzachtste wat er bestaat? Om huidje te beschermen en huidirritatie te voorkomen,, moet je er zorg voor dragen en die goed droog houden. Het is essentieel om een luier te kiezen die zacht is voor de huid en bovendien een optimale bescherming biedt, zodat de vochtigheid aan de bijzonder gevoelige zone van de billetjes beperkt blijft.

De huidbescherming van de Pampers® Premium Protection™-luiers is onverslaanbaar. Ze zijn zo zacht als zijde**, waardoor je baby ze bijna niet voelt.

Om een optimale bescherming te geranderen, zijn ze uitgerust met een unieke absorberende toplaag die vocht en zachte ontlasting van je baby’s gevoelige huid wegleidt en met 3 absorberende kanalen die het vocht gelijkmatig helpen te verdelen. Het is dan ook geen toeval dat de Pampers® Premium Protection™-luiers de eerste keuze van materniteiten zijn!

Hoe vaak verschonen?

Voor jonge ouders is het niet eenvoudig om te weten wanneer ze hun baby moeten verschonen. De urine-indicator van de Pampers® Premium Protection™-luiers helpt je alvast op weg! De blauwe kleur vertelt je dat je baby pipi gedaan heeft. Zo weet je gemakkelijker wanneer hij een nieuwe luier nodig heeft.

In het begin verschoon je je kleintje het best zo’n acht keer per dag. Na enkele maanden wordt dat geleidelijk aan vijf tot zes keer per dag, dus na enkele uren. Wist je trouwens dat je het eerste jaar zo’n 3.000 luiers voor je wondertje gebruikt?

Lees meer

 *Op basis van de verdeling van Pampers®Premium ProtectionTM luiers maat 0-2 in Belgische materniteiten, jan-dec 2016.

**Bevat geen zijde.