Een draagzak aangepast aan de eerste maanden van je baby

Een band vormen met je pasgeboren baby draait niet alleen om een goed gevoel op het moment zelf, ook op de lange termijn heeft dit grote voordelen. 


Een draagzak

Een draagzak aangepast aan de eerste maanden van je baby

Een band vormen met je pasgeboren baby draait niet alleen om een goed gevoel op het moment zelf, ook op de lange termijn heeft dit grote voordelen. Met fysieke nabijheid creëer je een emotionele band die essentieel is voor de ontwikkeling van je baby. Je helpt je baby hiermee zelfs later in het leven mensen te vertrouwen en zelfverzekerder te zijn.
 
Voordelen van het gebruik van een draagzak zijn:

  • Baby's die vaak gedragen worden, huilen minder, eten beter en slapen beter. Als ze dicht bij je zijn, weten ze dat ze veilig zijn en dat je hen kan geven wat ze nodig hebben.

  • Rechtop dragen is fysiek goed voor baby's. Het helpt bij koliek, is goed voor de spijsvertering en helpt om fysieke afwijkingen zoals een afgeplat hoofdje te voorkomen.

  • Het dragen van je baby bevordert de emotionele band en kan helpen om een postnatale depressie te voorkomen.

Draagzak speciaal voor pasgeborenen

In samenwerking met pediaters ontwikkelde BabyBjörn, de Zweedse specialist voor veilige kinderproducten, een draagzak voor pasgeborenen.

De BabyBjörn MINI heeft enkele opvallende details: 

  • De draagzak is erg gemakkelijk aan te doen. Zelfs 's nachts met de lichten uit of in een volle bus, krijg je je baby eenvoudig in je draagzak. 

  • De hele voorkant van de draagzak kan open, zodat je een slapende baby direct in bed kan leggen zonder dat het kindje wakker wordt. 

  • Er zit geen stof tussen baby en je borst, dus ideaal voor huid-op-huid-contact. Vooral ouders van een vroeggeboren baby vinden dat een erg belangrijk detail van deze draagzak.

  • Je kan voelen dat je baby in een natuurlijke positie wordt gedragen, met zijn rug in een lichte C-kromming.

  • Nieuwe luxe materialen voelen zacht aan op de gevoelige huid van je baby.

Lijkt de draagzak jou wat te duur voor enkele maanden? Als je meerdere kinderen wenst, is de draagzak een perfecte investering. Daarnaast geloven we ook in de duurzaamheid van het product; je kan de draagzak jarenlang doorgeven aan vriendinnen, zussen en nichtjes die ene kind krijgen. Ook dat schept banden! 

BabyBjörn wedstrijd op Baby.be!

Ook in 2021 laten we, bij Baby.be, jullie kennismaken met BabyBjörn, het Zweedse familiebedrijf met producten voor ouders met een pasgeborene. 
Deze week maak je kans op een BabyBjörn MINI ter waarde van 89,90 Euro, een draagzak aangepast aan de behoeften van de allerkleinsten in hun eerste maanden.