Een must op je geboortelijst: het meetkussen van Quax!

Het is zo eenvoudig dat je niet kan geloven dat het er niet eerder was. En toch werd dit leuke Belgische produkt nooit eerder op de markt gebracht: de meetmat!


Een must op je geboortelijst: het meetkussen van Quax!

Je pasgeboren baby meten

Het is zo eenvoudig dat je niet kan geloven dat het er niet eerder was. En toch werd dit leuke Belgische produkt nooit eerder op de markt gebracht: het meetkussen!

"Je kent het gevoel; met een pasgeboren baby in huis wil je het liefst elke dag weten of je zoontje of dochtertje weer gegroeid is.", vertelt Carine van Quax.

En ze heeft gelijk! Met een dochter van 4 maanden in huis weet ik er alles van. Voortdurend proberen mijn partner en ik met een meetlint na te gaan hoe groot ons meisje nu al is. Niet dat onze dochter erg goed meewerkt, met als gevolg dat ze vandaag kleiner is dan gisteren.

Het meetkussen: het geniale idee van Quax

Het Belgische bedrijf Quax, vooral bekend om zijn houten kinderkamers in greige tonen, heeft nu voor al die kersverse ouders de ideale verzorgingsmat bedacht.

Op de verzorgingsmat is een vrolijke meetlat getekend. Zo kan je, telkens je baby een nieuwe luier nodig heeft, al spelend meten hoe groot je kleintje nu al is. De verzorgingsmat wordt vanaf mid-oktober in 8 verschillende kleuren verkocht, zodat het meetkussen in elke kinderkamer past!

Daarnaast is deze verzorgingsmat afwasbaar en heeft ze extra hoge randen, zodat je baby veilig(er) op de luiertafel ligt.

Benieuwd waar je het Quax Meetkussen kan krijgen? Surf dan even naar de website van Quax en zoek de dichstbijzijnde winkel uit.

Meer weten over hoe jij je luiertafel moet inrichten?

Kijk dan even naar de inspirerende ideetjes over luiertafels die we hier voor je hebben opgesomd.