Frankrijk: ontvoerde baby terug thuis!

Groot alarm in Frankrijk: een pasgeborene baby verdwijnt uit het ziekenhuis. Gelukkig werd het jongetje snel weer naar zijn mama gebracht. Lees het hele verhaal hier!


Frankrijk: ontvoerde baby terug thuis!

Baby ontvoerd

Als je vorige week in Frankrijk op vakantie was, kon je in elke krant en in elk televisieprogramma de oproep horen voor de ontvoerde baby Zacharia. Het kindje is ondertussen weer terecht.

De baby Zacharia werd in Marseille geboren. Nog diezelfde nacht, na de geboorte, verdween het kindje uit de ziekenhuiskamer waar de moeder lag te slapen. Een vroedvrouw, die een tweede kersverse moeder op de kamer kwam leggen, ontdekte dat de pasgeborene niet meer in het bedje lag. Op de camera's van het ziekenhuis werd een jonge vrouw opgemerkt, van Noord-Afrikaanse afkomst met de baby in haar armen. Onmiddellijk werd vermoed dat de vader (64) of moeder (28), beiden van Algerijnse afkomst, iets met de ontvoering te maken hadden maar niets was minder waar.

Ontvoerde baby uit Frankrijk weer terecht

Via radio, televisie en kranten werden oproepen geplaatst om de kleine Zacharia weer naar huis te krijgen. Met succes, want de politie kreeg een telefoontje van een koppel die vertelde dat hun 30-jarige dochter met psychologische moeilijkheden thuisgekomen was met een pasgeborene.

De jonge vrouw bekende en Zacharia werd in goede gezondheid terug gevonden!