Vrolijke rookmelders voor de kinderkamer


Vrolijke rookmelders voor de kinderkamer

Ook al zien de meeste rookmelders er niet uit, elk huis heeft er enkele nodig. Blabloom, de webwinkel met veilige kinderproducten, presenteert vanaf dit seizoen een gamma rookmelders voor de kinderkamer; veilig, klein maar vooral leuk.

Flow Amsterdam wil het leven van ouders veilig en gemakkelijk maken, maar vooral ook leuk. Veiligheid is prioriteit; net daarom kiest Flow Amsterdam voor optische rookmelders. Optische rookmelders zijn speciaal ontwikkeld voor het vroegtijdig ontdekken van smeulend vuur en dichte rook. Een luid alarmsignaal klinkt zodra er rook wordt gedetecteerd. De rookmelders werken op batterijen; de ingebouwde lithium batterij gaat maar liefst 10 jaar mee. Alle rookmelders zijn gemakkelijk te testen en voldoen aan de nieuwste Europese veiligheidsnorm 14604 voor rookmelders.

Blabloom presenteert vanaf dit seizoen het volledige gamma rookmelders in haar webshop. "Veiligheid voor kinderen heeft nog altijd als hoogste prioriteit bij Blabloom. Toen we de mini rookmelder zagen, twijfelden we geen seconde; dit is namelijk de kleinste rookmelder die er bestaat!”, zegt Annelies van Blabloom.

Stijlvolle rookmelders

De mini rookmelders zijn de kleinste rookmelders die er bestaan en kunnen onopvallend in elk interieur geïntegreerd worden. Klein van formaat, groot in veiligheid. Met zijn moderne technologie biedt deze rookmelder het hoogste niveau van beveiliging

Voor de kinderkamer ontwikkelde Flow de Nidal rookmelder; vogelhuisjes met een wit of houten dak. Het vogelstokje is het knopje om het alarm te testen. De Nidal rookmelder hoeft niet aan het plafond, maar kan aan de wand bevestigd worden. Deze rookmelder werkt met een bijgeleverde 9V batterij, die na ongeveer 1 jaar vervangen dient te worden. De rookmelder geeft zelf aan wanneer de batterij aan vervanging toe is.

Bonte rookmelders

Ook de lieve uilen Rosie en Mr. Owl en grappige aap Gustaf in bonte, opvallende kleuren zijn rookmelders voor de kinderkamer. Ook deze rookmelder werkt met een bijgeleverde 9V batterij, die na ongeveer 1 jaar vervangen dient te worden.