Babyplanner Alessandra helpt jou met het voorbereiden van de komst van je kindje!

Alessandra heeft een droomjob! Ze helpt je immers bij de geboorte van je kindje als je zelf onder stress staat op het werk of moet blijven liggen van je arts! En ze is er nog erg goed in ook!


Babyplanner Alessandra helpt jou met het voorbereiden van de komst van je kindje!

Je zwangerschap is een mooie tijd. Samen met je partner, familie en vrienden kijk je vol spanning uit naar de komst van je kleintje! Maar in deze periode moet je ook heel wat voorbereidingen treffen… Waar zul je bevallen? Welke naam zul je jouw kindje geven? Hoe richt ik de kinderkamer in? Al deze zaken en nog veel meer moet je allemaal nauwkeurig overlopen en bespreken met elkaar. Hoewel dit nergens voor nodig is, kan dit soms discussies uitlokken en de nodige stress met zich meebrengen.

Hoe bereid ik me voor op de komst van een kindje?

In onze maatschappij loopt de markt over van het aanbod. We kunnen meer dan ooit beslissen hoe we ons leven inrichten, maar soms is het aanbod gewoon te groot, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Omdat je in je zwangerschap heel wat voorbereidingen hoort te treffen voor de komst van je baby, vergeet je algauw gewoonweg te genieten. Voor je het weet is je zwangerschap voorbij en kan je enkel nog terugblikken op een periode waarin je enkel bekommerd was over de kleur van de muren in de kinderkamer, de geschikte kinderstoel of de mooiste luiertas. Ook gebeurt het dat je veel geld uitgeeft aan spullen die je achteraf gezien niet werkelijk nodig had.

Geniet van je zwangerschap en huur een babyplanner in!

Alessandra Milpas vond hiervoor de perfecte oplossing: ze startte met My Babyplanner. Koppels in blijde verwachting van een kindje kunnen haar inhuren om hen bij te staan bij de voorbereidingen van de komst van het kindje. Alessandra kan je helpen bij het inrichten van de kinderkamer, bij het opstellen van de geboortelijst, het regelen van de doopsuiker en geboortekaartjes, het organiseren van een babyborrel etc. Ze komt langs bij je thuis voor een eerste gesprek en werkt daarna met jou een volledig programma op maat uit dat voldoet aan jouw wensen en verwachtingen.

Alessandra is zelf de moeder van drie kindjes en ook haar vriendinnen stond ze tijdens hun zwangerschap steeds bij met goede raad. Hierdoor groeide al snel het idee om zich hierin te specialiseren en ook andere toekomstige ouders te helpen bij de voorbereiding van de komst van hun kindje. Alessandra is op de hoogte van het aanbod en kent de goede adresjes. Ze staat je dus graag bij met haar goede raad.

Meer info? www.mybabyplanner.be