Wat mee te brengen naar de kraamafdeling?

 • voor de bevallingstas

  Top 10 voor de bevallingstas

  Komt de geboorte van baby dichterbij, dan is het tijd om je bevallingstas  klaar te maken. Eén maand voor de uitgerekende datum kan je hiermee het best beginnen, in geval van snel vertrek naar de materniteit. Hier is onze top 10 van onmisbare items die je in je koffer kan steken voor een aangenaam verblijf ! 

 • Is je vluchtkoffer al klaar?

  Is je vluchtkoffer al klaar?

  Het einde van je zwangerschap is in zicht en je telt de dagen al af. Je hebt de eerste kleertjes voor je baby al klaargelegd en het wiegje is waarschijnlijk ook al gedekt. Maar is je bevallingskoffer (ook wel vluchtkoffer genoemd) ook al klaar? Die maak je best vroeg genoeg klaar, zo ben je voorbereid mocht je tijdens die laatste weken plots naar het ziekenhuis moeten vertrekken. De gedachte dat alles voor je kleintje en jezelf klaarstaat, zal rust brengen en voor een aangename kraamtijd zorgen.

 • Wat neem je allemaal voor jezelf mee naar het ziekenhuis?

  Wat neem je allemaal voor jezelf mee naar het ziekenhuis?

  34 weken of meer zwanger? Dan is het tijd om beginnen nadenken over de inhoud van je koffer. Baby.be maakt het je makkelijk en heeft alle belangrijke spullen mooi voor je opgelijst!

 • Wat zit er allemaal voor je baby in je ziekenhuiskoffer?

  Wat zit er allemaal voor je baby in je ziekenhuiskoffer?

  Ben jij ook de laatste weken of dagen aan het aftellen? Staat je koffer al klaar? Of moet je er misschien nog aan beginnen? Baby.be maakt het je makkelijk en heeft alle belangrijke spulletjes mooi voor je opgelijst!