Borstvoedingsbeha's die je het leven eenvoudiger maken!

Borstvoeding geven kan vandaag discreet en elegant met de borstvoedingsmode. Deze 5 borstvoedingsbeha's maken jouw eerste maanden nog veel gemakkelijker!


Borstvoedingsbeha's die je het leven eenvoudiger maken!

Borstvoedingsbeha's zijn niet te vergelijken met je normale, doordeweekse beha's. Je borsten zijn gezwollen en gevoelig door de melkstuwingen. Ze zijn een cup (of twee cups) groter dan normaal. Als je voor borstvoeding kiest, is het belangrijk je het leven zo aangenaam mogelijk te maken en een comfortabele beha te kiezen.

1. Beugelbeha: Cariwell

De meeste beugelbeha's knellen als je borsten gezwollen zijn en dat veroorzaakt verstoppingen, die erg pijnlijk kunnen zijn. Cariwell komt nu met een beugelbeha op de markt, waarbij de beugel gemaakt werd van een gel. Dat zorgt voor een verzachtend, comfortabel gevoel terwijl je toch een mooie boezem presenteert.

2. De meest sexy borstvoedingsbeha: Mammae

Mammae, een Belgisch merk, is op de proppen gekomen met een vrouwelijke, elegante borstvoedingsbeha. Mammae heeft haar gamma ondertussen uitgebreid voor grotere cupmaten en is dan ook een perfecte keuze voor de elegante en volle boezem!

Let wel, niet alle borstvoedingsjurken zijn gemakkelijk te openen met een Mammae borstvoedingsbeha om borstvoeding te geven. Let er op wanneer je je nieuwe kleedje koopt!

3. De meest comfortabele borstvoedingsbeha: Boob

Je hoort het van zowat elke mama die borstvoeding geeft; geen borstvoedingsbeha zo gemakkelijk als de beha's van het Zweedse ecologische merk Boob. Dat mag je niet verwonderen, want Boob is de specialist inzake borstvoedingskleding. Hun beha's openen zich met een hand - en dat is broodnodig als je een hongerige, huilende baby in de andere hand hebt! De beha's zijn eerder sportief dan elegant, maar net dat maakt hen zo comfortabel.

Leuk om te weten; deze beha's draag je ook al in je zwangerschap! Je krijgt er immers een extra inzetstukje bij voor je groter wordende boezem.

4. Afslankend

We blijven nog even bij het merk Boob, want zij ontwikkelden een subliem borstvoedingshemdje. Heel wat mama's willen immers snel weer slank zijn na de bevalling maar als je borstvoeding geeft, is het nodig goed en gezond te eten. De afslankende hemdjes van Boob krijg je gemakkelijk open om borstvoeding te geven, maar tegelijkertijd geven ze een zachte druk op je buik en je buikbanden om ze weer in vorm te krijgen. Getest op de redactie en (erg) goed bevonden!

5. Advies

Koop je liever geen borstvoedingsbeha op het internet? Wil jij je liever goed laten adviseren omdat je last hebt van pijnlijke borsten, tepelkloven en andere borstvoedingskwaaltjes? Stap dan even binnen bij Boobs'n Burps, de borstvoedingsspecialist in ons land. Winkels vind je nu al in Brussel en Antwerpen, maar in de volgende jaren zal je hen ook in andere Belgische steden tegenkomen!

Foto: Boob