Het ideale verjaardagscadeautje: stoepkrijt

Het ouderwetse stoepkrijt is weer helemaal in. En het is ook nog eens het ideale verjaardagsgeschenk!


Het ideale verjaardagscadeautje: stoepkrijt

Stoepkrijt; het ouderwetse stuk speelgoed houdt kinderen nog steeds urenlang buiten bezig. En net daarom hoort elke ouder stoepkrijt in huis te hebben; kinderen spelen urenlang buiten. Ze bewegen zich, ademen frisse lucht in en spelen - vaak - samen met de buurkinderen. Daarnaast laten ze hun creativiteit vrij. Buitenspelen bevordert zowel de lichamelijke motoriek als de sociale vaardigheden.

Vind jij het vervelend dat de stoep vol kleur en tekeningen staat of mag jouw buurvrouw het niet echt? Met een emmer water schrob je alles zo weer weg (en hebben je kinderen weer een zuiver canvas voor de volgende dag!)

Het ideale verjaardagscadeau

Voor peuters is het een ontzettend leuk verjaardagsgeschenk een doos vol stoepkrijt te krijgen. Dat houdt hen uren- en urenlang bezig. Voor kleuters en zelfs schoolgaande broers en zussen hebben een aantal speelgoedproducenten wonderbare items ontwikkeld om stoepkrijt weer helemaal modern en trendy te maken. Wij noemen er een paar voor je;

- Dierenpootjes: Met Chalktivity van Jumbo Games springt je kind in het rond terwijl het de coolste dierenafdrukken achterlaat. Papa vraagt zich na het werk beslist af of jullie een vos in de tuin hebben zitten.

- Regenboogspringtouw: Een springtouw waarmee je regenbogen op de stoep tovert; ook hier heeft Jumbo Games het ouderwetse touwtje springen en het stoepkrijt een nieuwe dimensie gegeven.

- Stoepkrijt met glitter