King's ID, innovatieve en hippe polsbandjes!

King's ID ontwierp innovatieve polsbandjes zodat je kinderen makkelijk te identificeren zijn wanneer ze op het strand of een andere publieke plaats aan je waakzaamheid ontsnappen.


King's ID, innovatieve en hippe polsbandjes!

Het King’s ID-polsbandje is een ontwerp van het team van Sandrine Van Steenkiste en werd gepatenteerd in Zweden. 100% hip, 100% handig, 100% hypoallergeen, herbruikbaar en duurzaam.

De King’s ID-polsbandjes zijn een zomer must-have waardoor je er met een gerust hart opuit kunt trekken.

We weten allemaal dat, wanneer je met je gezin een uitstap maakt of op het strand bent, één minuut van onoplettendheid voldoende is voor je kleine avonturier om aan je waakzaamheid te ontsnappen.

Een innovatief en trendy polsbandje

Geen paniek!! Op dat moment werkt het polsbandje geruststellend, want de persoon die je kindje dan vindt, kan je immers direct contacteren op het telefoonnummer dat je met een simpele onuitwisbare pen op het bandje schreef.

Indien nodig kan je ook nog extra informatie over je kind toevoegen; heeft het bijvoorbeeld astma of hemofilie, welke is zijn bloedgroep, enz.

Met de Smurfen krijgen de polsbandjes bovendien een typisch Belgische uitstraling. Verder heeft King's ID ook een reeks klassieke, kleurrijke en creatieve ontwerpen in haar gamma.

Je kleine avonturiers kunnen de polsbandjes zelfs dragen als een echt mode-accessoire, zowel in de zomer, als in de winter. Ze zullen er veel succes mee hebben op de speelplaats!

Een multifunctioneel polsbandje:

- in hypoallergeen materiaal, vrij van schadelijke stoffen.

- bestand tegen water, uv-stralen, chloor en zout.

- volledig ondoordringbaar en waterdicht.

- veilig: beveiligd bevestigingssysteem dat niet te openen is zonder de hulp van een volwassene.

- comfortabel: flexibel en licht.

- gemakkelijk te gebruiken in allerlei situaties.

Waarschuwing: dit polsbandje is niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar!