Top 5 hulpmiddelen tegen verloren lopen

Elk jaar lopen honderden kinderen verloren op het strand. Bange momenten voor mama, papa en je kind zelf. Wij gingen op zoek naar de beste armbandjes om te helpen in geval van nood.


Top 5 hulpmiddelen tegen verloren lopen

1. De Spotter van het Kruidvat: een GPS-tracker voor kinderen

Met de Spotter - een gebruiksvriendelijke, lichtgewicht GPS-tracker die gemakkelijk overal mee naar toe kan worden genomen - kan je volgens het Kruidvat je kinderen tracken en volgen op je i-phone! De Spotter kan alleen in Europa worden gebruikt en is exclusief verkrijgbaar in de winkels van Kruidvat.

Door het compacte formaat en lichtgewicht is de Spotter gemakkelijk mee te dragen. Waterdicht is de Spotter jammer genoeg niet, waardoor hij voor ouders aan het strand misschien niet ideaal is. De mobiele GPS-tracker verstuurt bij ‘beweging’ automatisch elke 60 seconden een locatie en bij ‘stilstand’ elke 30 minuten naar een i-phone app. De berichten zijn direct zichtbaar op het scherm van de telefoon, ook al staat de Spotter-app niet open. De app is gratis te downloaden en geschikt voor iOS en Android. De Spotter werkt via het GSM-netwerk op prepaid-basis, dus geen contracten of verplichtingen. De Spotter is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor 69,99 euro, inclusief een gratis prepaid-tegoed van één maand. Daarna kan het prepaid tegoed voor 4,99 euro per maand worden opgewaardeerd.

De Spotter is niet zo gemakkelijk weg te steken of rond je hals te hangen, waardoor het voor kinderen best moeilijk is hem altijd mee te nemen.

2. SOS-naamplaatje

On-line bestel je een SOS-naamplaatje: allergievrije naamplaatjes met de naam van je kind en jouw telefoonnummer.

3. Wegwerparmbandjes

Je werpt ze weg na een daguitstap en zet er steeds dat telefoonnummer op waarop je die dag het best bereikbaar bent: de wegwerparmbandjes.

4. Mooie armbanden voor kleine meisjes

We kunnen je niet garanderen dat de armbandjes zelf goed aan de hand van een kleuter blijven, maar voor grotere meisjes is dit de oplossing: kraalarmbandjes met een telefoonnummer

5. Silicoon armbandjes voor kinderen en volwassenen in alle kleuren

Leuk! Gekleurde armbandjes met telefoonnummer - waterproof en bestelbaar op leeftijd! Silicoon armbandjes in kleur en met versiering; ice-tags. Bij deze armbanden is het vooral interessant dat je er meerdere gegevens opschrijven kan.

Foto: Ice Tag