Originele geboortelijsten voor je 2de of 3de kindje

Op zoek naar een origineel geboortegeschenk? De babykit van Oxfam Pakt Uit helpt een baby in een ontwikkelingsland overleven!


Originele geboortelijsten voor je 2de of 3de kindje

Het geboortegeschenk ‘babykit’ van Oxfam bevat het noodzakelijke basismateriaal om een baby in een ontwikkelingsland te verzorgen, zoals een matje, een badje, een handdoek, een lepel en babyzeep. Het beschermt de kleinsten tegen ziekten en helpt hen tijdens de eerste weken na een ramp. Een groots cadeautje voor de allerkleinsten…

Kies voor een geboortelijst van Oxfam

Op de website van Oxfam Pakt Uit lees je het verhaal van Greet & Karel. Zij kozen voor hun tweede kindje Hannes een geboortelijstje samen te stellen in samenwerking met Oxfam. Hun vrienden en familie kochten geitjes, een groentetuin en babykits voor kinderen en hun ouders in ontwikkelingslanden.

Greet en Karel kijken er vol enthousiasme op terug: "De leuke cadeaukaarten van Oxfam die je krijgt bij het kiezen van een "geschenk", maken een gift erg concreet en zo hoeft het kraambezoek ook niet met lege handen toe te komen. Bovendien beweeg je mensen ertoe een kijkje te nemen op de website van Oxfam. Zo ontdekken ze wat hun gift betekent en ze leren Oxfam (beter) kennen."

Wil jij geboortegeschenkjes van Oxfam Pakt Uit als cadeautip geven?

Je vindt alle informatie over hoe je een lijst kan aanleggen bij Oxfam op www.oxfampaktuit.be