Het is een jongen!

Engeland viert feest! De baby van Kate & William is er eindelijk! Wij vertellen je enkele details die je nog niet ergens anders zag!


Het is een jongen!

Het is een jongen, dat wist je ondertussen wel! Kate & William hebben op 22 juli in de namiddag een baby gekregen; een kleine prins. Maar wist jij ook dat:

  • er in Engeland erg veel mensen geld gewed hadden in "booking offices" dat de baby vorige week geboren zou worden? Daardoor hebben de boekingskantoren veel geld verdiend en de Engelsen zelf heel wat geld verloren!
  • de juiste bevallingsdatum nooit was vrijgegegeven. Kate Middletons' moeder verklapte vorige week aan vrienden dat de 13de juli nooit door hen was gecommuniceerd en da de baby uitgerekend is een leeuw te worden. De bevallingsdatum bleek 23 juli te zijn; de baby werd op 22 juli geboren.
  • het jongetje een behoorlijk zware baby is? Met bijna 3,8 kilo is het jongetje zo'n halve kilo zwaarder dan de gemiddelde baby.
  • de naam van de baby wordt pas later bekend gemaakt. Iedereen verwacht dat het James of George zal worden.
  • er geen foto is van Kate & William als ze op 22 juli om 6 uur 's morgens in het ziekenhuis toekwamen? Doordat de pers al 2 weken voor de deur stond en duidelijk minder waakzaam was, kon het koninklijke paartje zonder gezien te worden door een zij-ingang naar binnen sluipen. Pech voor de pers! de Queen kon er alleszins hartelijk om lachen!
  • Penelope Cruz, de actrice, beviel enkele uren na Kate Middleton. Ook zij kreeg een zoontje. Voor Penelope Cruz is dat het tweede kindje.
  • Volgens sommige bronnen zouden Kate & William alweer thuis zijn met hun baby. Dat is niet verwonderlijk; in de meeste landen kan men na de bevalling slechts 1 nacht in het ziekenhuis blijven en gaat men daarna naar huis met het kindje als alles goed gaat.