Oppas zet kind te koop

Een Amerikaanse 20-jarige zette haar 2-jarig nichtje te koop op e-bay.


Oppas zet kind te koop

Het is nog steeds niet duidelijk wat de Amerikaanse twintiger eigenlijk bezielde. Maar als het meisje uit Michigan gevraagd werd op haar 2 jaar oude nichtje te passen, zette ze het kind te koop op e-bay. Daar voegde ze foto's en het adres aan toe van het kleine meisje.

1000 euro voor baby op e-bay

Een toevallige surfer zag de advertentie op e-bay en bood 1000 dollar voor het kindje, overtuigd dat dit een flauwe grap was. Maar als het bod geaccepteerd werd, besloot de surfer de politie te waarschuwen. "Er stonden foto's en een adres van dat kleine meisje op e-bay. Dat is toch te gek voor woorden! Ik wilde dat de politie er minstens voor zou zorgen dat die informatie werd weggehaald." zei de vrouw tegen de Amerikaanse, lokale krant.

Baby te koop op e-bay als test

De twintigjarige babysitter begrijpt niet waarom de politie haar doen en laten nu verder onderzoekt. Ze wilde eigenlijk enkel de functionaliteiten van e-bay testen en had toevallig de foto's op haar computer van het meisje. Ze was niet van plan haar nichtje uit te leveren aan de persoon die het bod deed. Wat vind jij? Moet de twintigjarige babysitter gestraft worden of niet?