65-jarige Duitse zwanger van vierling

Iedereen heeft het erover in buurland Duitsland; een 65-jarige lerares liet zich bevruchten in Oost-Europa en is nu zwanger van een vierling.


65-jarige Duitse zwanger van vierling

Er zijn maar weinig mensen die dit goedkeuren in buurland Duitsland; een 65-jarige lerares - een alleenstaande moeder van 13 kinderen - liet zich in Oost-Europa bevruchten en is nu zwanger van een vierling.

De lerares, Annegret, heeft 13 kinderen van 5 verschillende vaders. De meeste kinderen werden door kunstmatige bevruchting verwekt. Haar oudste dochter is 44 en Annegret is zelf ondertussen oma van 7 kleinkinderen. Toch vond ze dat nog steeds onvoldoende. "Mijn 9-jarig dochtertje, de jongste, wilde ook graag een zusje of broertje. Omdat men in Duitsland niet meer bevrucht mag worden op mijn leeftijd, ben ik naar Oost-Europa getrokken.", vertelde de 65-jarige aan de Duitse kranten. "Daarw erden meteen 4 bevruchte eicellen terug gezet, omdat de kans op slagen miniem is door mijn hoge leeftijd. Uiteindelijk sloegen alle vier eicellen aan en mogen we binnenkort 4 kleintjes verwachten, net als ik op pensioen ga. We willen nu weg uit Berlijn en in een huis met tuin op het platteland gaan wonen."

Wat vind jij de maximum leeftijdsgrens om kinderen te krijgen?

Bron: BZ Berlin