Product van de week: het ideale boek voor (bijna-)mama's!

In het boek 'Moeders' werden een reeks praktische, leuke en creatieve tips verzameld voor het opvoeden van kinderen van 0 tot 12 jaar. Tips van moeders voor moeders!


Product van de week: het ideale boek voor (bijna-)mama's!

Het boek ‘Moeders, voor moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar’ bevat een bonte verzameling tips en informatie, aangevuld met leuke illustraties, voor beginnende moeders en moeders met al wat meer ervaring. De auteurs Lee Kwan Doo en Judith van Tijn proberen met dit boek een antwoord te geven op de belangrijkste en meest uiteenlopende vragen die men zich stelt bij de geboorte en opvoeding van een kind, gaande van autozitjes tot zwangerschapsverlof.

Naast een aantal hoofdstukken die de praktische kant van het ouderschap behandelen, zoals de ontwikkeling van je kind, kinderziektes en –kwaaltjes, financiële en juridische aspecten van het ouderschap enzovoort, vind je er ook heel wat leuke knutseltips, makkelijke recepten en een evenementenkalender in terug. Wil je een origineel verjaardagsfeestje uit de grond stampen voor je kind? Wat dacht je van een zelfgemaakte kasteelcake, Barbietaart of brownie-bloemen? Maak samen met je kind ook eens een adventskrans of poppetjes uit brooddeeg voor in de kerstboom, of wat dacht je van een uitgeholde pompoen met Halloween?

Na elk hoofdstuk vind je ook een interview met een mama die haar persoonlijke visie over opvoeden met je deelt en je persoonlijke tips geeft over hoe zij haar kinderen opvoedt.

Het boek ‘Moeders, voor moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar’ werd uitgegeven door Momedia (ISBN 978-90-5767-435-8) en is te koop bij ‘de kleine zebra’ voor 12,95 euro.