Een gerust gevoel als je zwanger bent

Baby op komst of pas geboren? Een prachtige tijd! Maar de geboorte brengt ook extra bekommernissen met zich mee. Een zeker en gerust gevoel als je zwanger of net mama bent, is heel belangrijk.


Een gerust gevoel als je zwanger bent

Gelukkig blijf je dankzij Partena Ziekenfonds op beide oren slapen.

Wat moet er gebeuren na de geboorte? Wat zijn je rechten en plichten? Welke terugbetalingen en voordelen krijg je? Wat met moederschaps-, vaderschaps- en adoptieverlof? Als je zwanger bent, moet er heel wat administratie geregeld worden. Partena Ziekenfonds komt bij je langs en geeft in een uurtje alle antwoorden op je vragen. Zo kan je 100 % voorbereid naar de bevalling toeleven.

Naast de vele administratie kan je ook bij Partena kraamzorg, een vroedvrouw en zelfs poetshulp met dienstencheques aanvragen. Zelfs voor kinderopvang, babysitservice en oppashulp als je kindje ziek is, kan je bij hen terecht.

Natuurlijk kun je ook rekenen op tal van terugbetalingen voor bvb 150 euro voor kraamzorg, 5 euro extra per sessie voor pre- en postnatale kine, 50 euro voor osteopathie, minimum 10% terugbetaling op baby en mama artikelen in de Gezondheidshop, …. Je geniet er ook een geboortepremie van 400 euro of een luierrekening van 500 euro.

En er is nóg meer… wanneer je kindje wat groter is, bieden we je tal van voordelen voor kinderen en jongeren zoals extra kortingen op logopedie, orthodontie, kampen, sportclubs en vakanties!

Zoals je leest, biedt het onafhankelijke ziekenfonds Partena jouw gezin heel wat meer dan een gerust en zeker gevoel!

Wil je meer weten? Surf naar Partena Ziekendfonds