Bolle-Buiken-Badmode


Bolle-Buiken-Badmode

Het zomert buiten en je wil niets liever dan even zonnen op het strand. Dat kan - al is het maar heel even! Er zijn immers ontzettend leuke bikini's en badpakken voor bolle buiken.

Pas je nog in je mini-bikini? Hou er dan toch maar rekening mee dat de broekjes snel omhoogkruipen doordat je lichaam andere proporties heeft. Een zwangerschapsbikini is trouwens veel gezonder! Een tankini bestaat uit een topje en een zwembroek en beschermt je buik tegen het zonlicht. In elk geval beter voor je baby, die het liever donker heeft!

Wij zochten alvast de leukste bolle-buiken-badmode voor je uit, die je on-line kan bestellen!

Lekker sportief Deze gestreepte bikini ziet er ontzettend sportief uit en koop je bij Mimimaternity, een on-line shop voor zwangerschapskledij. Je moet er wel enkele dagen op wachten, want Mimimaternity is Amerikaans. Maar dat lijkt ons geen probleem voor deze speelse tankini.

Queen Mum Queen Mum, het Nederlandse topmerk voor zwangerschapsmode, heeft zoals verwacht een stijlvolle bolle-buiken-bikini in haar zomercollectie zitten. Zwart-witte streepjes doen je figuur langer lijken en geven je een elegante lijn, zelfs nu je zwanger bent.

SSSSSSSSexy Waarom zou je niet sexy mogen zijn terwijl je zwanger bent? Juicy Couture is "hot" in Amerika en ongelofelijk sexy. Het is ondertussen het meest favoriete merk van de sterren en als je de badpakken bekijkt, weet je meteen waarom.