Hoe komt dat filmsterren er altijd zo bloedmooi uitzien tijdens hun zwangerschap? Mij lijkt dat niet te lukken! Kunnen jullie mij wat stylingtips geven?


Hoe komt dat filmsterren er altijd zo bloedmooi uitzien tijdens hun zwangerschap? Mij lijkt dat niet te lukken! Kunnen jullie mij wat stylingtips geven?

Af en toe lijkt het alsof heel Hollywood zwanger is! En alsof al die Hollywoodsterren er zwanger nog mooier uitzien. Baby.be interviewde een Amerikaanse styliste en vroeg hen hoe ook wij met een bolle buik negen maanden lang mooier kunnen zijn dan ooit...

Mooi zwanger

"Verlies nooit je gevoel voor stijl", zeggen de kledingexperts die we ontmoeten in Hollywood. "Als je zwanger bent, wil je er van genieten. Dat doe je ook door mooi te zijn voor jezelf, jouw partner en de mensen om je heen. Iedereen vindt het toch leuk complimentjes te krijgen? Zeker in deze periode, waarin je de weegschaal ziet omhoog schieten, heb je daar nood aan!"

  • Tip 1: Aarzel dan ook niet mooie, nieuwe zwangerschapskleren te kopen. Af en toe twijfel je over de prijs, maar denk er dan aan dat je de kleren later wellicht aan een vriendin kan schenken of zelfs op e-bay kan verkopen. Koop daarom geen kleding die seizoensgebonden is. Zo kan je die mooie garderobe ook bij een tweede baby weer inschakelen.

Zwangerschapskleding zal je trouwens een beter gevoel geven! Je hebt immers elke maand een maat groter nodig als je kiest voor gewone kleding en dat zal je humeur helemaal bederven!

  • Tip 2: Kies tijdsloze stukken, opvallende accessoires en vermijd zwangerschapskleding die niet rekbaar is. Je buik gaat plots zo snel groeien dat je er dan maar een paar weken van kan genieten. De tijdsloze stukken ga je dan 'opsmukken' met juwelen, een zonnebril, een leuke handtas. Die accessoires mogen opvallend en modebewust zijn! Je gebruikt ze immers ook na je bevalling!
  • Tip 3: Zwart is altijd stijlvol en slankt af als je wat kilo's teveel hebt. Maar zwart kan ook saai zijn als je het niet combineert met leuke kleuren. Kies rode schoenen, een gele handtas of een groene halsketting. Je zal verbluft staan van het resultaat van kleur in je leven!