Topmerken om je bolle buik mooi te kleden

Waarom je niet zomaar een maatje groter uit de normale voorjaarscollectie mag kiezen..


Topmerken om je bolle buik mooi te kleden

Je bent voor de eerste keer zwanger en vraagt je af of je die leuke voorjaarsmode nu moet laten hangen? Je hebt er immers geen idee van hoe snel je buik groeit en wat je over drie maanden nog kan dragen...

Baby.Be zocht geeft je een antwoord op je vragen en zocht voor jou de 5 leukste merken met zwangerschapsmode voor het voorjaar uit!

Laat je adviseren in een speciaalzaak voor zwangerschapsmode

Waarom laat je je niet adviseren in een speciaalzaak voor zwangerschapsmode? Het is niet omdat je vragen stelt en kleding uitprobeert dat jij je verplicht moet voelen wat te kopen!

Kan ik niet gewoon 1 of 2 maten groter kopen uit de normale voorjaarsmode?

Natuurlijk kan je daarvoor kiezen, maar vergeet niet dat deze kleding ook op je schouders en je heupen groter zal zitten. Als je maatje 38 hebt, past je buik misschien wel in een maat 42 maar afhangende schouders maken je niet meteen mooier tijdens je zwangerschap.

Zwangerschapsmode is kleding die gemiddeld 9 maanden met je "meegroeit". De speciale snit, de elasticiteit van de stof en de verstelmogelijkheden zijn een garantie om je mooi te kleden tijdens je zwangerschap; aangepast aan de dikkere buik.

Wanneer begin ik met het dragen van zwangerschapsmode?

Voor de één komt dit moment al na 8 weken, bij de ander misschien pas na 16 of 20 weken. Als jij je 's avonds niet lekker voelt omdat je kleding erg knelde, is het moment om zwangerschapsmode te dragen waarschijnlijk al daar!

De 5 leukste merken met zwangerschapsmode

Fragile is het Belgische merk van ontwerpster Nathalie De Vleeschouwer. Nathalie was amper 22 als ze startte met haar collectie zwangerschapsmode. Vandaag is Fragile internationaal een toonaangevend merk voor zwangere vrouwen.

Het Nederlandse merk QueenMum kiest voor sexy bijna-mama's. Elegant zwart of trendy kleuren; laat je inspireren door deze najaarscollectie!

Een stel gepassioneerde naaisters en ontwerpsters in Vlaanderen staken de koppen bij elkaar en kwamen met het concept Zerotonine. Hier vind je niet alleen de soepele, jersey stoffen die je in elke zwangerschapscollectie terugvindt, maar kan je met een prachtig, zijden zwangerschapskleedje naar een feestje.

Voel je je niet mooi nu je zwanger bent en dikker wordt? Dan is Mamalicious het antwoord voor jou! Dit trendy merk kleedt zwangere vrouwen trendy, elegant en vooral sexy!

Onze favoriet? Het minder bekende merk GoodMoodMum uit Nederland. Comfortabel, sexy en net niet wat iedereen heeft...