Mama-licious stelt lentecollectie 2011 voor

Ontdek de comfortabele zwangerschapsmode van dit hippe, Deense merk in een online modemagazine!


Mama-licious stelt lentecollectie 2011 voor

Mama∙licious is het trendy Deense modelabel voor zwangere vrouwen. Met mama∙licious benadrukken aanstaande moeders hun buik, in plaats van deze te verbergen. mama∙licious is stoer en vrouwelijk met de juiste pasvorm en comfort voor de trotse bijna-mama!

De zwangerschapsmode 2011 van Mama-Licious

Mama-Licious vrouwen vinden het belangrijk om er ook tijdens hun zwangerschap trendy uit te zien. Het designteam is uitgegaan van de zwangere, reizende fotografe. Deze cosmopolitische vrouw draagt graag zwangerschapskleding die eenvoudig te combineren is, comfortabel zit en past bij iedere gelegenheid. De zwangerschapscollectie sluit perfect aan bij de garderobe van het nonchalante, maar elegante stadsmeisje en combineert losse, vloeiende vormen met slanke, vrouwelijk gesneden silhouetten. Fluïditeit loopt als een rode draad door de zwangerschapscollectie in zowel silhouet als kleur.

De kleuren voor de zwangerschapsmode van 2011

Naast invloeden uit de stad zijn ook elementen uit het safarithema aanwezig in deze zwangerschapscollectie. Vooral in het kleurenpalet is dit zichtbaar door het gebruik van verschillende groen en aardetinten. Opvallend hierbij is de toevoeging van diverse blauwtinten en lavendel waardoor er een fris en verrassend kleurbeeld ontstaat. Door het gebruik van poederige nude en verwassen kleuren, heeft de collectie een stoere vintage uitstraling.