De beste outlets online voor je zwangerschapsoutfit

Je wil er perfect uitzien in je zwangerschap en toch een beperkt budget voor ogen houden? Wij geven je de 5 leukste adressen online waar je goedkoop zwangerschapsmode kan vinden!


De beste outlets online voor je zwangerschapsoutfit

Je wil er perfect uitzien in je zwangerschap en toch een beperkt budget voor ogen houden? Dat kan ook zonder tweedehands zwangerschapskledij te kopen of bij je vriendinnen te lenen! Wij geven je de 5 leukste adressen online waar je goedkoop zwangerschapsmode kan vinden!

1. Basics koop je goedkoop bij Growing Position, Mam-Licious koop je bij Nina Jolie

Deze online winkel voor zwangerschapsmode heeft een uitgebreid gamma leuke merken, zoals Queen Mum. De outlet van Growing Position steekt boordevol basics, waar je niet te veel voor betaalt. Haal hier je shirts en rokjes.

Ook bij webwinkel Nina Jolie kan je superkoopjes doen. Vooral het merk Mam-Licious kan je hier goedkoper op de kop tikken!

Fragile goedkoper!

Fragile is op onze redactie het meest geliefde merk zwangerschapskleding. De jurkjes en shirts mogen dan een tikje duurder zijn, de kwaliteit is duidelijk beter en de pasvorm is zo bedacht dat het kleedje ook nog leuk zit na je zwangerschap.

Fragile vind je haast niet online, maar wij ontdekten [een - Duitse - outlet->http://www.mamarella.com/sale.htm] waar je dit merk met een flink stuk korting kan vinden! Veel shoppingplezier!

Zomersolden zijn begonnen!

Bij webwinkel neufmoisbelle en 9bulles zijn de zomersolden al begonnen! Ben je op zoek naar sexy zwangerschapslingerie aan ronde prijzen, dan is deze laatste winkel wat voor jou!

ASOS: de winkel die elke toekomstige mama moet kennen

Er modieus uitzien met een erg beperkt budget? Dan ben je bij ASOS aan het juiste adres! Zij bieden elke week nieuwe, superleuke zwangerschapskleedjes, - broeken, - en topjes aan lage prijzen. Neem een kijkje in hun soldenafdeling en je kan meteen een hele nieuwe garderobe kiezen voor weinig geld!

Onze laatste tip: Zalando

Bij Zalando kan je als zoekterm zwangerschap ingeven en dan op prijs sorteren. Kopen, maar! Laat die leuke merken niet aan jou voorbij gaan. Door de lage aankoopprijs (Zalando koopt internationaal aan voor vele landen), kan je hier echt van superkoopjes profiteren!

Foto's: ASOS.com