Zwangere modellen gezocht voor modeshow


Zwangere modellen gezocht voor modeshow

Ben je minstens 6 maanden zwanger, zit je lekker in je vel en vind je het leuk om je zwangere buik te showen in mooie zwangerschapskleding en borstvoedingskleding?

Geef je dan op om deel te nemen aan de modeshow tijdens de Baby & Mama beurs te Genk (13 & 14 april) of Waregem (20 & 21 april). Je kunt kiezen of je 1 of 2 dagen wilt deelnemen. We verwachten je om 10 uur en je bent om 16 uur weer klaar. Tussendoor heb je voldoende tijd om de beurs te bezoeken. Meer info over de beurs vind je op www.babyenmama.be.

We zijn niet op zoek naar professionele modellen maar naar enthousiaste zwangere vrouwen die passen in een maat 36, 38, 40. Vrouwen die trots zijn op hun buik en die het geen probleem vinden om naast zwangerschapskleding ook mooie badpakken en nachtkleedjes te showen.

De modeshow wordt georganiseerd door de per dag. Je kunt deze bon besteden bij Neuf Mois Belle. Ook krijg je gratis toegangskaarten voor de beurs. Als je deelneemt dan krijg je een waardebon van 75 euro

Zin om deel te nemen? Stuur dan een mail naar [email protected] Geef aan voor welke dag(en) je interesse hebt en vermeld je confectiemaat. Voeg ook even een fotootje toe waar je helemaal op staat. We laten je zo snel mogelijk weten of je kunt deelnemen. www.neufmoisbelle.com