Borstvoedingskleding: de nieuwe hype voor zomer 2013

Borstvoedingsmode; de nieuwe zomermode stelt je elegante zwangerschapsmode voor, met praktische details om borstvoeding te geven na de geboorte.


Borstvoedingskleding: de nieuwe hype voor zomer 2013

Vraag jij je ook wel eens af of het wel de moeite is dure zwangerschapsmode te kopen, die je na je zwangerschap niet meer dragen kan? Daar komt nu verandering in!

Steeds meer merken gaan immers op zoek naar extra functionaliteiten voor hun zwangerschapskleding; een opvallende nieuwkomer deze zomer is dan ook de borstvoedingsmode.

Borstvoedingsmode

Borstvoedingsmode is elegante, maar ook praktische mode met elegante details die het geven van borstvoeding vergemakkelijken. Borstvoedingskleding kan je ook dragen tijdens je zwangerschap, waardoor de aankoop van deze kleding veel interessanter wordt.

Vaak hebben deze kleedjes en shirts een elegante overlap, die verwerkt is in het ontwerp, waardoor je je kindje bescherm borstvoeding kan geven. Niemand hoeft op een terras in jouw boezem te kijken, de wind fluit niet om je borsten en je kindje wordt niet afgeleid en kan zich concentreren op het drinken.

Wij geven je graag enkele zomerse voorbeelden;

  • Het Zweedse merk Boob kwam er nadat Mia Seipel moest toekijken hoe haar zus borstvoeding gaf op een terras, terwijl de koude Noorderwind haar deed verstijven. Mia besloot een collectie te maken met praktische zwangerschapsmode die ook na de geboorte kan gebruikt worden om beschermd borstvoeding te geven. Het resultaat? Na jarenlang hard werken kwam er een ecologische, elegante collectie borstvoedingsmode en borstvoedingslingerie die elke bijna-mama in huis hoort te halen!

Deze zomer vind je zwierende strandjurken, sportieve streepjesshirts en gekleurde jurkjes in de collectie. Boob vind je ondermeer bij Neufmoisbelle.

  • Ook Noppies, Mamalicious en Queen Mum komen nu met borstvoedingsshirts- en kleedjes in hun zomercollectie. Vaak zijn het vrouwelijke cache-coeurs, die het de kersverse mama gemakkelijker maken borstvoeding te geven.
  • In de webwinkel [Boobs-'n-Burps->http://shop.boobs-n-burps.be/borstvoedingskleding] vind je meer dan 300 kledingstukken in de categorie borstvoedingsmode van zo'n 10 verschillende merken; Mothers en Vogue, Peaks of London, Cake en Mamaka. Ook Froyd & Dind, Fragile, Boob en Mama feelsgood kan je hier vinden.

Foto's: Zomercollectie Boob 2013