Zwangerschapskleding: 3 must-haves voor deze herfst

Natuurlijk wil je er trendy uitzien nu je zwanger bent. Maar je merkt ook dat comfortabele kleding echt wel leuker is... Wij combineren trends met comfort voor je!


Zwangerschapskleding: 3 must-haves voor deze herfst

1. Must-have 1: Denim overall

Een must-have voor deze herfst en winter is de klassieke jeans overall! En er is niets comfortabeler als je zwanger bent en elke trendy modeblogger draagt er nu eentje! Combineer je overall met opvallende sportschoenen.

Leuke denim overalls voor zwangeren vind je bij Noppies.

2. Must-have 2: Animal prints

Drukke prints maken je slanker. En wat een geluk; ook dit jaar sieren zebrastrepen, luipaardvlekken en andere dierenprints de herfstcollecties...

Wij zijn helemaal wild van de animal prints bij het Belgische Fragile. Comfortabele sweaters met zebraprint en elegante jurkjes met luipaardvlekken. Grrrrrrr....

3. Must-have 3: Een opvallende jurk met grafische prints

Kies voor basics in je zwangerschapsmode, lees je overal. Wat betekent dat je bijna een jaar lang eenvoudig en onopvallend moet gekleed gaan? Vergeet het! Bij Asos.com vind je een prachtige zwangerschapscollectie die op de koop toe erg betaalbaar is. Jurken met geometrische prints, strepen of opvallende kleuren. Durf jezelf zijn en je buik in de kijker te zetten!

Asos Maternity: http://www.asos.com/Women/Maternity/Cat/pgecategory.aspx?cid=5813

Foto: Asos.com