Veilig in de wagen voor onze kleintjes met de BABY-SAFE i-SIZE!

Ontdek hieronder de nieuwe autostoel "BABY-SAFE i-SIZE", die comfort en veiligheid in de wagen garandeert!


De BABY-SAFE I-SIZE
De BABY-SAFE I-SIZE

De BABY-SAFE I-SIZE kan geïnstalleerd worden op de BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE. Verstelbaar in de meest comfortabele, maar toch veilige stand voor je baby.

Démarrer le diaporama

Hoofddoel van de autostoel: bescherm uw baby

Doel van een autostoel is om je baby de beste bescherming in de wagen te geven met een maximum aan comfort. Maar wees gerust: voordat ze verkocht mogen worden, moeten ze voldoen aan de strenge Europese veiligheidseisen.

De autostoel moet voldoen aan de nieuwe Europese norm

Een nieuwe richtlijn werd geïntroduceerd: i-Size (ECE R129). Deze groepeert autostoelen volgens de lengte van een kind en niet volgens gewicht en leeftijd zoals de tot nu gangbare ECE R044 / 04 norm voorschreef. De ECE R044 / 04 en i-Size richtlijnen zullen nog een paar jaar naast elkaar bestaan.

BABY-SAFE i-SIZE: de nieuwste toevoeging aan Britax

De BABY-SAFE i-SIZE is het eerste baby-autostoeltje ontwikkeld door BRITAX RÖMER dat voldoet aan de nieuwe i-Size richtlijn. Onderworpen aan de meest veeleisende crashtests, biedt het maximale veiligheid en comfort voor zowel pasgeboren baby’s als ook kindjes tot 83 cm (gemiddelde leeftijd van 15 maanden).

De BABY-SAFE I-SIZE kan geïnstalleerd worden op de BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE. Verstelbaar in de meest comfortabele, maar toch veilige stand voor je baby.

In auto’s met schuin aflopende zittingen kan het hoofd van een baby in een auto-babystoeltje naar voren kantelen. Met de BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE kun je de hoek van de base aanpassen zodat je baby in een ergonomische, vlakkere positie ligt die comfortabel en veilig is. De base is eenvoudig verstelbaar in 4 verschillende standen voor het comfort van je baby en is voorzien van een handige indicator die aangeeft wanneer de hoek te vlak is.

 

Picture : ©britax