Kinderanimatie voor op een communiefeest

26 berichten • oprichter : SeKaTi

Fiefeestjes
Fiefeestjes
Altijd welkom bij fiefeestjes! Info@fiefeestjes.be Www.fiefeestjes.be Voor reacties en impressies op facebook , fiefeestjes sofie waegemans
Noukie21
Noukie21

Van animatie zelf weet ik niet zoveel. Maar dit moet wel te vinden zijn. Clown, springkasteel enz. 
Wat ook handig is als je de catering niet zelf moet doen. Dan heb je sowies meer tijd om alle andere zaken te organiseren. 

Wij laten  de catering verzorgen door Paris Royal. Meer info kan je vinden op http://www.traiteurparisroyal.be

 Je kan daar verschillende formules kiezen. Mobiel frietkraam, dessertbuffeten en nog veel meer. zeker eens raadplegen.

Je hebt dan geen werk en zorgen  meer op het feest zelf. 

1579416706
Beginner

(50 jaar, DOEL • 2 berichten)

Hey, mijn dochter doet in mei haar eerste communie. Voor het feest hebben we een zaal afgehuurd en de traiteur is ook al beslist. Nu ben ik nog op zoek naar leuke tips en ideeën om de kids een beetje bezig te houden. Ik ga al zeker een knutseltafel voorzien met kleurboeken, papier, stiften en potloden. Wie heeft er nog tips of kent leuke ideeën? Er zullen 10 kinderen aanwezig zijn waarvan 3 baby/peuters die ik niet echt mee reken omdat ze nog te klein zijn. De anderen zijn tussen de 2,5 en 8 jaar.
1579416706
Beginner

(50 jaar, DOEL • 2 berichten)

Beste, ik las zonet uw berichtje. Neem vrijblijvend inlichtingen voor uw kinderanimatie. Onze professionele service krijgt u er GRATIS bij : poefiedeclown@skynet.be (www.poefie.be)

 

Begin jij aan uw voorbereiding voor uw communie- of lentefeest? Neem vrijblijvend inlichtingen voor uw kinderanimatie. Onze professionele service krijgt u er GRATIS bij : <a href=poefiedeclown@skynet.be" src="http://www.poefie.be" />

 

Zin om te antwoorden ? Het is voldoende om Inloggen of Registreren.

Enquetes
Typisch weekdagontbijt voor je kind:
Ontdek de foto's van de Baby leden