Seks bij de borstvoeding?!

Een Amerikaanse mama ligt onder vuur nadat ze openlijk vertelde dat ze seks heeft met haar man terwijl de baby aan de borst in slaap ligt.


Seks bij de borstvoeding?!

'We moeten ophouden ons voor alles en nog wat te schamen als moeder.', zegt de Amerikaanse Tasha Maile. De vlogster uit San Diego heeft meer dan 65 miljoen kijkers gehaald nadat ze een you-tube filmpje plaatste waarbij ze haar beide kinderen tegelijkertijd borstvoeding geeft. De oudste was op dat ogenblik vijf jaar oud.

De reacties waren zo gigantisch op dat filmpje, dat een televisieshow haar uitnodigde voor een gesprek. Heel wat moeders vinden het fantastisch dat ze zo lang borstvoeding geeft aan twee kinderen tegelijkertijd, maar nog veel meer anderen reageren giftig. Want waarom moeten die foto's op Instagram en Facebook en de filmpjes op Youtube. Heel wat moeders beschuldigen haar van exhibitionisme en incest.

Seks bij het borstvoeden

Maar Tasha deed nog meer stof opwaaien... Want zij ging openlijk verkondigen dat seks bij het borstvoeden in orde is. Als je kleintje in slaap valt aan de borst, kan je toch rustig seks hebben? Om het even of dat kind nu net geboren is of vijf jaar oud is.

Amerika reageert heftig en heel wat mensen vragen zich openlijk af of de jeugdbeschermingsdienst niet bij Tasha op bezoek moet?! Wat vind jij ervan? Seks moet kunnen met een slapend kind aan de borst? Of liever niet?