Sinterklaaswedstrijd

Ook dit jaar geeft de redactie van Baby.be een Sinterklaasgeschenk weg!


Sinterklaaswedstrijd

Opzij, opzij, opzij, de hulppiet moet voorbij! En aangezien pieten ontzettend veel mee moeten slepen, bedachten de designers van PlanToys een erg leuke bakfiets. De redactie van Baby.be mag er, tijdens de Feestdagen, twee weggeven!

PlanToys is een speelgoedfabrikant die zorg draagt voor de natuur. Iets wat we heel letterlijk kunnen nemen, want PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout, en afval wil herleiden tot het minimum. En dat lukt hen zeer goed! Ze zijn toonaangevend in het creëren van nieuwe materialen en processen. Zo maken ze gebruik van resthout om PlanWood te maken. Daarbij maken ze gebruik van non-formaldehyde lijmen, recycleerbare verpakkingen en inkt op waterbasis. Goed voor het milieu en prachtig speelgoed.

In samenwerking met webwinkel Blabloom geven we in de volgende twee weken een ontzettend leuke bakfiets weg. Met zo'n handig bakje vooraan kunnen kleuters bij elk ritje het favoriete speelgoed meenemen.

Daarenboven bestaat de bak van de bakfiets uit krijtbord, zodat je kind hem persoonlijk kan versieren! Aan het stuur zit een leuke toeter die iedereen verwittigt dat je eraan komt. De handvaten zijn stevig en bieden goede grip. De wielen zijn voorzien van rubber, zodat hij makkelijk rijdt en geen krassen op de vloer maakt.

Blabloom.be Speeltip: Speel bezorgertje met de bakfiets. Ga bijvoorbeeld als bakker het brood rondbrengen in de buurt en schrijf de prijzen op de zijkant.

Meespelen? Dat kan hier!