Win jij de Vlaamse borstvoedingsaward?

Elk jaar worden in Vlaanderen de Borstvoedingsawards uitgereikt aan mannen, vrouwen of organisaties die borstvoeding in ons land promoten en motiveren.


Win jij de Vlaamse borstvoedingsaward?

Mensen met een opmerkelijk borstvoedingsverhaal of organisaties die borstvoeding op een professionele manier ondersteunen kunnen meedingen naar de awards.

Met deze Borstvoedingsawards wil Mammae, het merk achter de internationaal bekende bortvoedingsbeha’s en kleding,  mama’s een hart onder de riem steken tijdens hun borstvoedingsperiode. Uit de reacties van voorgaande jaren blijkt dat het alvast erg motiverend werkt en mama’s en hun omgeving aanmoedigt om (langer) te kiezen voor borstvoeding.

Nomineren kan tussen 1 december en 15 december.

Categorieën:

1. Borstvoedingsaward 2017 België en Nederland
Een award voor een vrouw, man, bedrijf of organisatie die borstvoeding in de voorbije jaren op een opmerkelijke manier in de schijnwerpers zet. Elke mama die borstvoeding bleef volhouden als het moeilijk werd, elke papa die mama steunde of vroedvrouw die geholpen heeft, maakt kans op deze award!

2. Borstvoeding PRO Award 2017 België en Nederland
Een award voor bedrijven, medische instellingen of organisaties die zich op een professionele manier met borstvoeding, zwangerschap en geboorte bezighouden en die borstvoeding op een positieve manier ondersteunen.

Mail je nominatie naar borstvoedingsawards@mammae.be of via de FB https://business.facebook.com/MammaeBorstvoeding

In januari worden de awards uitgereikt.